دکتر سعید هادی، متخصص تغذیه، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله گفت: بهترین مایع برای حفظ سلامت بدن، آب است و چای، بهویژه اگر پررنگ و همراه با قند مصرف شود، نهتنها جایگزین مناسبی برای آب نیست، بلکه میتواند باعث دفع آب از بدن و تشدید کمآبی در سالمندان شود.
به گزارش وبدا، دکتر سعید هادی، متخصص تغذیه، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله در برنامه «فراسو» رادیو سلامت درباره مصرف زیاد چای توسط سالمندان، افزود: ما توصیه میکنیم که بهترین و اصلیترین مایع برای بدن، آب است. چای نیز جزو مایعات محسوب میشود، اما باید با رعایت نکاتی مصرف شود.
نگهداری صحیح داروها و آگاهی کامل از نکات دارویی در مسیر پیادهروی اربعین، از مهمترین عوامل حفظ سلامت زائران است. باید دانست که مصرف خودسرانه دارو، نگهداری نامناسب و حمل داروهای ممنوعه علاوه بر ایجاد مخاطرات جدی، ممکن است سلامت زائران را نیز مختل کند.
دوران نوجوانی یکی از مهمترین و حساسترین مراحل رشد در زندگی هر انسان به شمار میرود.
در این دوره، نوجوانان علاوه بر تکامل جسمانی، در مسیر شکلگیری هویت فردی و اجتماعی خود نیز قرار میگیرند. تغییرات فیزیولوژیک و روانی ناشی از بلوغ، گاه برای خانوادهها نگرانیهایی به همراه دارد، اما شناخت علمی و صحیح این تحولات، میتواند زمینهساز سلامت جسم و روان نوجوانان باشد.
به گزارش وبدا، اداره سلامت نوجوانان، جوانان و خانواده مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت، اقدام به تدوین و انتشار کتاب «بلوغ» ویژه نوجوانان دختر و پسر کرده است.
یک متخصص تغذیه با تأکید بر اهمیت تغذیه صحیح در مسیر پیادهروی اربعین، نسبت به مصرف غذاهای نذری بدون شناخت، کمآبی، افت فشار و قند خون هشدار داد و توصیههایی برای زائران بهویژه گروههای آسیبپذیر مانند کودکان، سالمندان و زنان باردار ارائه کرد.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان زائران اربعین را به رعایت توصیه های طب ایرانی دعوت کرد.
بمناسبت روز جهانی حذف هپاتیت گزاره برگی به شرح فایل زیر از سوی شورای عالی سلامت و امنیت غذایی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی منتشر گردید.
گسترش تمایل به زندگی شهری مردم دنیا در دهه های اخیر در کنار همه ابعاد اقتصادی، اجتماعی و تکنولوژیکی، پیامدهایی را نیز در سبک زندگی افراد ایجاد کرده که مهم ترین آن شاید سرعت روزافزون برنامه روزمره زندگی است و این امر به ویژه در برنامه غذایی خانواده ها، نمود بارزی می یابد.
از جمله چالش هایی که زندگی شهرنشینی برای انسان امروزی رقم زده است، تمایل به انتخاب غذاهایی با کوتاه ترین زمان پخت است که بیشتر با نام «فست فود» شناخته می شود و به میزان گسترده ای استفاده از روغن ها و غذاهای فرآوری شده را در برنامه غذایی گسترش داده است.
- به مناسبت هفته آگاهی رسانی بیماری های مشترک انسان و حیوان مطرح شد؛ لبنیات غیرپاستوریزه، از عوامل اصلی ابتلا به بیماریهای خطرناک مشترک انسان و حیوان
لبنیات غیرپاستوریزه همچنان یکی از مهمترین عوامل انتقال بیماریهای خطرناک از دام به انسان هستند؛ پزشکان هشدار میدهند که مصرف این نوع فرآوردهها میتواند سلامت عمومی را بهشدت تهدید کرده و زمینهساز ابتلا به بیماریهایی چون تب مالت شود.