گروه سلامت نوجوانان ، جوانان و مدارس معاونت بهداشت استان اصفهان اعلام کرد: پایگاه تغذیه سالم در مدارس با هدف ارتقای سلامت تغذیه ای و ترویج فرهنگ تغذیه سالم بین دانش آموزان در مدارس اجرا می شود.
مطالعات نشان داد که همسو کردن مصرف غذا با ساعت طبیعی بدن میتواند استقامت عضلانی و عملکرد شناختی را افزایش دهد و سبک زندگی سالمتری جهت مدیریت خستگی ارائه کند.
معرفی کتاب : فکرشم نکن
معرفی کتاب: فکرشم نکن روایتهایی است از جنس حریر. روایت از تلاش، پشتکار و ماجراهای مادرانی که می خواستند قاب عکس خانوادگی شان را بزرگ تر کنند، مادرانی که هر کدام صاحب سه فرزند هستند و با خرده روایت هایشان تلاش می کنند زندگی، شیرینی ها و سختی هایش را از لنز مادرانه برای مخاطب روایت کنند.
نویسنده: مرضیه احمدی - بهزاد دانشگر، انتشارات: نشر معارف
دکتر احمد اسماعیل زاده، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در یادداشتی به مناسبت هفته ملی پیشگیری از سرطان، با تاکید بر اهمیت تغذیه سالم در ارتقای سلامت انسان، مصرف فیبر کافی را در کاهش احتمال ابتلا به سرطان روده، موثر دانست.
به گزارش وبدا، در این یادداشت آمده است؛
مصرف فیبر کافی در برنامه غذایی روزانه خطر ابتلا به سرطان روده را کم می کند؛ فیبر، نوعی کربوهیدرات است که توسط آنزیم های گوارشی روده انسان تجزیه نمی شود. فیبر در غذاهای گیاهی مانند غلات کامل، میوه ها، سبزیجات و حبوبات (مانند لوبیا یا عدس) یافت می شود.معرفی کتاب "با بچههایم سر یک سفره"، محتوای ویژه سخنرانی محرم1444
نگاهی نو و امیدآفرین به موضوع فرزندآوری در خانوادههای حسینی
عناوین جلسات:
جلسه اول: سر سفرۀ بچههای حسین!
جلسه دوم: چشمانی که به دست اوست!
جلسه سوم: به سختیاش میارزد!
جلسه چهارم: سفرۀ تنهایی
جلسه پنجم: سر کدام سفره نشستهای؟
جلسه ششم: معامله شیرین!
جلسه هفتم: سفره را او پهن میکند!
جلسه هشتم: تربیتش با ما!
جلسه نهم: جای پای عباس
جلسه دهم: سفرۀ همیشهباز!با بچه هایم سر یک سفره
سرپرست دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اشاره به خواص فلوراید برای سلامت دهان و دندان، گفت: مقدار اندک فلوراید موجود در خمیردندان و وارنیش برای بدن کافی و مصرف افراطی آن همانند سایر عناصر و مواد غذایی می تواند آسیب زننده باشد.
دکتر زهرا قربانی در گفتگو با خبرنگار وبدا، با بیان اینکه فلوراید به عنوان ماده پیشگیری کننده در مقابل پوسیدگی دندان در دنیا توصیه می شود، اظهار داشت: سازمان جهانی بهداشت استفاده از فلوراید را به صورت سیستمیک یعنی قورت دادن و به صورت موضعی یعنی وارنیش فلوراید توصیه می کند.