فوق تخصص سم شناسی بالینی و آلرژی و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: سم بوتولینوم به حدی قوی است که یک گرم از آن می تواند همه افراد جهان را از بین ببرد، بنابراین برای نابودی این سم به خصوص در غذاهای کنسرو شده، حتما قبل از مصرف، آنها را بجوشانید.
دکتر محمد مشیری، در گفتگو با وبدا، با اشاره به اینکه مسمومیت غذایی به ایجاد حالت بیماری پس از مصرف مواد غذایی اطلاق می شود، خاطر نشان کرد: در مسمومیت آنچه برای درمان بیمار اهمیت دارد، نوع آن نیست، بلکه مقدار آن است.