بیانیه سطح خدمات در تارنما

مراجعین محترم:
بدین وسیله توافق نامه سطح خدمات وب‌سایت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان  به آگاهی مراجعین محترم می رسد:
 • تارنمای سازمان دانشگاه علوم پزشکی امکان ثبت درخواست های انتقادات، پیشنهادات، شکایات  را برای شما متقاضیان گرامی در قالب فرم پیشنهادات و انتقادات فراهم نموده است.
 • در قسمت «شماره تماس کلیه واحدها» علاوه بر ارائه اطلاعات تماس مدیران دانشگاه اطلاعات تماس كارشناسان آنها جهت رفاه حال ارباب رجوعان قرار داده شده است .
 • تارنمای دانشگاه علوم پرشکی اصفهان بر مبنای پایداری زیر ساخت های ارتباطی بصورت تمام وقت در دسترس متقاضیان گرامی بوده و در صورت بروز هرگونه اشکال و نقص فنی، به متقاضیان اطلاع رسانی خواهد گردید.
 • زمان از دسترس خارج شدن تارنماي دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از قبل اطلاع رسانی خواهد شد.
 • جهت سهولت در دانلود اطلاعات مورد نیاز لطفا از نرم افزارهای مدیریت دانلود استفاده نمایید.
 • تمامي تغييرات و بروز رساني هاي تارنماي دانشگاه بدون خارج شدن تارنما از دسترس خواهد بود .