ارائه خدمات تخصصی به 5 هزار نفردر کلینیک های ویژه دندانپزشکی دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بیش از 3 دهه با احداث کلینیک های ویژه دندانپزشکی ضمن ایجاد بستر کار برای دندانپزشکان متخصص، زمینه ارائه خدمات تخصصی و فوق تخصصی را برای عامه جامعه با قیمت های دولتی فراهم ساخته که بنابر آمار ثبت شده، به طور میانگین در هر ماه 5 هزار نفر از خدمات تخصصی دندانپزشکی کلینیک های ویژه تحت پوشش دانشگاه بهره می برند.
به گزارش خبرنگار وبدا، کلینیک ویژه قائدی، افضل و ترابینژاد سه کلینیک تخصصی دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان است که با تمرکز در سه نقطه پرتراکم از شهر اصفهان از جمله میدان امام حسین، میدان احمد آباد و دروازه شیراز به اقشار مختلف مردم خدمات ارائه میدهند.
در کلینیکهای ویژه دندانپزشکی بالغ بر 60 متخصص که اکثرا اعضای هیئت علمی و متخصصان سطح شهر هستند که در هر شیفت کاری بین 8 تا 10 متخصص مشغول به کارند و هر فرد با یک بار مراجعه می تواند تمام بیماریهای دهان و دندان خود را توسط تیمی از متخصصان درمان کند.
تمام اقدامات درمانی پیچیده که انجام آن در مطبها و دیگر کلینیکهای سطح شهر امکانپذیر نیست در این کلینیکها توسط تیمهای مختلفی از متخصصان با تعرفه 30 تا 50 درصد کمتر صورت میگیرد.
در همین ارتباط با مدیران سه کلینیک ویژه به گفتگو نشستیم که به شرح زیر آمده است:
دکترسعید نوراللهیان، مدیر کلینیک دندانپزشکی افضل و عضو هیئت مدیره کلینیکهای ویژه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان قدمت ساختمانها را به بیش از چند دهه خواند و خواستار حمایت و توجه بیشتر مسئولان دانشگاه علوم پزشکی از کلینیکها شد و افزود: کلینیکها با مشارکت بخش خصوصی و اعضای هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اداره می شود و از آنجایی که زمین دولتی است و پزشکان هزینه اجاره بها نمی دهند بنابراین تعرفه های دندانپزشکی کمتر از سایر نقاط است.
وی از ارائه خدمات ارتودنسی، درمان بیماریهای دهان و دندان، درمان بیماریهای لثه، پاتولوژی، پروتز، خدمات ترمیمی، جراحی دهان و فک و صورت، درمان ریشه، سلامت دهان، دندانپزشکی کودکان و رادیولوژی دهان و دندان در کلینیک ویژه افضل خبر داد و افزود: با توجه به انجام خدمات تخصصی در سه کلینیک ویژه دانشگاه، بیماران ارجاعی نیز از سایر استان ها داریم که تلاش شده در کوتاه ترین زمان بیماران پذیرش شوند.
عضو هیئت مدیره کلینیکهای ویژه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان عمده گلایه مردم را نوبت های طولانی و نبود رادیولوژیست در داخل کلینیک ها اعلام کرد و افزود: در گذشته رادیولوژیست ها در کلینیک ها مستقر بودند و به خاطر پرداختی های پایین مجموعه را ترک کردند و بیماران مجبور شدند به بیرون مراجعه و برای هر عکس رادیوژی معادل 100 هزار تومان هزینه پرداخت کنند، لذا با تدبیری در خصوص افزایش درصدی از تعرفه ها، مردم با هزینه کمتر نسبت به بیرون میتوانند خدمات تخصصی دندانپزشکی را در مدت زمان کوتاهتری دریافت نمایند.
وی در انتها گفت: پنج شنبه ها به صورت تمام وقت یکی از متخصصین بمنظور ارائه مشاوره به بیماران در کلینیک ها مشغول به خدمت می باشد.
دکتر زهرا صابری، مدیر قدیمی ترین کلینیک دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان که سال ساخت آن به بیش از 30 سال بر می گردد، از فرسوده بودن ساختمان خبر داد و گفت: بازسازی ساختمان کلینیک های ویژه دندانپزشکی خواسته اصلی ما است که بتوان خدمات بهتری را به مردم ارایه کرد.
وی با اعلام اینکه از ابتدای سال تاکنون بین 15 تا 18 هزار خدمات تخصصی دندانپزشکی به بیماران ارائه کردیم ، گفت: ماهیانه بین یک هزار و 500 تا 2 هزار نفر معاینه و درمان دندانپزشکی دریافت می کنند.
مدیر کلینیک دندانپزشکی قائدی از وجود 20 متخصص در این کلینیک خبر داد و تصریح کرد: خدمات درمانی از جمله ترمیمی، درمان ریشه، ارتودنسی، دندانپزشکی، کودکان، لثه و کاشت ایمپلنت ، جراحی دهان و دندان و تشخیص ضایعات دهانی توسط متخصصان صورت می گیرد.
وی از شیوع پوسیدگی های دندان خبر داد و افزود: بیماریهای دهان و دندان، فک و صورت و ضایعات و زخم های دهانی افزایش یافته است.
دکتر صابری شرایط اقتصادی نامناسب و عدم رعایت بهداشت دهان و دندان و رژیم های غذایی غلط را از عوامل افزایش این دست از بیماریها خواند و گفت: امروزه شاهد افزایش مراجعات به خاطر ارتقا فرهنگ و سواد سلامت مردم و درمان بیماریهای دهان و دندان از دوران کودکی هستیم .
وی استقبال مردم از کلینیک های ویژه دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان را خوب ارزیابی کرد .
دکتر حمید رضا همتی، مدیر کلینیک ویژه ترابی نژاد قدمت این کلینیک را 12 سال قبل بیان نمود و تصریح کرد: در این کلینیک خدمات درمانی از جمله ریشه، عصب کشی، ترمیمی، زیبایی، پروتزهای دندانی، ایمپلنت، جراحی، فک و صورت، ناهنجاری فک و صورت ارایه میگردد.
وی از وجود یک اتاق عمل که خدمات درمانی تخصصی به بیماران صعب العلاج اختصاص می یابد، در این کلینیک خبر داد و افزود: 12 متخصص از رشته های مختلف دندانپزشکی در این کلینیک مستقر هستند که درآمد ماهیانه از این کلینیک بین 500 تا 600 میلیون تومان است وبالغ بر 30 درصد از درآمد پزشکان شاغل در کلینک های ویژه به دانشگاه علوم پزشکی اصفهان واریز می شود.
وی با بیان اینکه متخصصین دندانپزشک موظفند تا زمان گذراندن طرح خود را در کلینیک های ویژه دانشگاه به مردم خدمات درمانی ارائه کنند، افزود: با وجودی که تمامی هزینه ها اعم از خرید مواد و پرداخت حقوق منشی و غیره بر عهده دندانپزشکان شاغل در این کلینیک ها است بنابراین پرداخت های دیر هنگام و گاه نامنظم دانشگاه عامل بی انگیزگی دندانپزشکان متخصص شده است.
وی با دادن اطمینان به بیماران از جهت مواد مصرفی با کیفیت در کلینیک های ویژه دندانپزشکی تحت پوشش دانشگاه گفت: کیفیت خدمات تخصصی دندانپزشکی نیز به هنردست متخصصان بر می گردد.
دکتر همتی در پایان سخنان خود گفت: اقدامات درمانی که در کلینیک ویژه ترابی نژاد انجام می گیرد خدمات تخصصی است که در هیچ یک از مطب ها و کلینیک های خصوصی قادر به انجام آن نیستند .
شایان ذکر است مدت های طولانی ویزیت و نبود رادیولوژیست مستقر در کلینیک ها از عمده گلایه بیماران به کلینیک های ویژه دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان است که با نظارت و حمایت جدی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان امکان رفع آن است
- Log in to post comments
- 38 بازدید