نخستین مراکز تحقیقات پرستاری در اصفهان شکل گرفت
رئیس اسبق و از پیشکسوتان دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه گفت: دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان همواره حائز رتبه های برتر کشوری بوده است که در این راستا می توان به انتشار نخستین مجله انگلیسی در حوزه پرستاری، راه اندازی نخستین مراکز تحقیقاتی پرستاری در کشور، نخستین بورسیه ها و فرصت های مطالعاتی را اشاره نمود.
همایون ناجی در گفتگو با خبرنگار وبدا در ارتباط با نامگذاری دومین روز از هفته پرستاری به نام "پرستاری، جامعهنگر، پیشکسوتان" با بیان اینکه اصفهان در بسیاری از حیطه ها پیشگام بوده است، اظهار داشت: رشته پرستاری با توجه به اینکه در شمار رشته های جامع نگر است با اقشار مختلف جامعه مرتبط می باشد و هیچ قشری در حوزه درمان به اندازه پرستاران با جامعه در ارتباط نیستند .
وی گفت :امروزه رشته پرستاری از فیلد جامعه نگری خود فاصله گرفته وعلی رغم اینکه رشته های علوم پزشکی گسترش قابل توجهی یافته، اما متاسفانه مراقبت ها در این حوزه کاهش یافته است.
پیشکسوت دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه تصریح کرد: با توجه به افزایش جمعیت سالمندان در کشور هر روز با مشکلات جدیدی مواجهیم و شاهد رشد بالای بیماریهای مزمن و صعب العلاج هستیم که به تبع آن ارائه خدمات حمایتی تسکینی، ارائه خدمات در منزل و ایجاد نقاهت خانه ها(خانه های مهر) برای این بیماران ضروری و لازم است که در این حوزه از کشورهای پیشرفته عقب هستیم و تنها در سایه این نگاه می توان یک گام اساسی برای مردم و بیماران برداشت.
وی در خصوص وضعیت بازنشستگان و پیشکسوتان حوزه پرستاری گفت: در این حوزه آنگونه که شایسته و بایسته است به بازنشستگان و پیشکسوتان حوزه پرستاری توجه نمی شود و این تنها منحصر به حوزه بهداشت و درمان نیست بلکه یک فرهنگ نهادینه شده در کشور است که از تجربیات افراد پیشکسوت و ارتباطات آنها به اندازه کافی استفاده نمی شود.
- Log in to post comments
- 19 بازدید