مواجهه بیش از حد با پرتوهای فرابنفش)(Ulteraviolet Radiation با پیامدهای منفی بهداشتی شامل آسیب های چشمی و پوستی به ویژه سرطانها و همچنین اختلال در عملکرد سیستم ایمنی بدن، همراه می باشد.
امروزه همهگیری بیماریهای غیرواگیر مرتبط با سبک زندگی مانند دیابت، بیماریهای قلبی عروقی، چاقی و برخی سرطانها در سراسر جهان رو به افزایش است و این افزایش در کشورهای با درآمد کم و متوسط از جمله منطقه مدیترانه شرقی (EMRO) بیشتر است.
الگوی جدید «پزشکی سبک زندگی» (Lifestyle Medicine) یک حوزه مبتنی بر شواهد است که اجزای بهبود بیماری علاوه بر پیشگیری و درمان و ارتقای سلامت را در بر میگیرد.
روابط عمومی سازمان غذا و دارو فهرست تازهای از محصولات آرایشی و بهداشتی فاقد مجوز را منتشر کرد.
به گزارش ایفدانا، تعدادی از محصولات مراقبتی در حوزه مو و پوست به دلیل نداشتن مجوزهای بهداشتی لازم، غیرمجاز شناخته شدهاند و عرضه آنها در سطح بازار ممنوع است.
این فرآوردهها بدون تأییدیههای رسمی از سازمان غذا و دارو وارد بازار شده و میتوانند سلامت مصرفکنندگان را در معرض خطر قرار دهند.
🔸 محصولات غیرمجاز مراقبت از مو:
▫️ شامپو: Nela Ketoconazole، EMERON، OGX
پرستاران در جنگ 12، روزه برگ زرین دیگری بر دفتر خاطرات سلامت کشور افزودند.
✍️فعالان عرصه سلامت و کادر درمان، بهویژه پرستاران عزیز و دلسوز همچون دوران شیوع کرونا، عرصه خدمت را رها نکرده و متعهدانه در لحظات پرمخاطره جنگ، التیامبخش زخمهای مجروحان و تکیهگاه خانوادههای داغدار شده و بزرگ زرین دیگری بر دفتر افتخارات نظام پزشکی و سلامت کشور افزودند.
✍️نقش مؤثر و همدلانه همه این عزیزان در میدان خدمت، تجلی عشق و ایمان بیپایان به ایران و ایرانی و وطندوستی است که بیتردید برآمده از همدلی، وفاق و همبستگی ملی است.
دبیر کارگروه بررسی و تدوین فهرست دارویی کشور از ورود داروهایی با کاربردهای حیاتی، از جمله سه داروی مقابله با تشعشعات هستهای، در جلسه اخیر این کارگروه خبر داد.
به گزارش وبدا، دکتر نازیلا یوسفی، اعلام کرد: در پانصد و بیست و سومین جلسه این کارگروه که در نخستین روز پس از توقف جنگ ۱۲ روزه در سازمان غذا و دارو برگزار شد، ۸ مولکول دارویی جدید وارد فهرست رسمی دارویی کشور شدند.
رییس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت با هشدار درباره افزایش خطر بیماریهای زئونوز مانند هاری، تب مالت و تب خونریزیدهنده کریمهکنگو، بر لزوم واکسیناسیون حیوانات خانگی، رعایت اصول بهداشتی در تماس با دام و اجتناب از مصرف فرآوردههای دامی غیرپاستوریزه تأکید و با اشاره به اهمیت پیشگیری، به خانوادهها، دامداران، محیط بانان و عموم مردم توصیه کرد که مراقبتهای فردی، بهداشتی و تغذیهای را برای مقابله با این بیماریهای خطرناک جدی بگیرند.
با آغاز ماههای محرم و صفر، فضای کشور رنگ و بوی عزاداری میگیرد و میلیونها نفر در مراسمهای مذهبی شرکت میکنند. در این میان، حفظ سلامت و بهداشت عزاداران و پیشگیری از بروز بیماریهای مرتبط با تجمعات گسترده، به یکی از اولویتهای اصلی وزارت بهداشت تبدیل شده است.
به همین منظور، دستورالعملی جامع از سوی مرکز سلامت محیط و کار تدوین شده که بهصورت هماهنگ در سراسر کشور اجرا میشود. به این دستورالعملها؛ مهندس سید مهدی میرجهانیان، مدیر گروه سلامت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان اشاره کرده است.
خدمترسانی بیوقفه در مسیر سلامت/ در مسیر سلامت، کادر درمان تعطیلی نمیشناسد
در اقدامی جهادی و با همت مدیریت، مسئولین و کارشناسان پرتلاش رادیولوژی بیمارستان خورشید، دستگاه پیشرفته سیتیاسکن پیشرفته ۱۶ اسلایس زیمنس، طی روزهای تعطیل ۱۲ و ۱۳ تیرماه، راهاندازی شد.
همزمان با راه اندازی این دستگاه، آموزش کارشناسان رادیولوژی نیز در همین ایام تعطیل انجام گرفت تا این خدمت حیاتی،
در خدمت بیماران قرار گیرد.
اکنون این دستگاه آماده ارائه خدمات با تعرفه دولتی بوده و در خدمت همشهریان و هماستانیهای عزیز میباشد.
دکتر قاسمزاده، شهردار کلانشهر اصفهان: اورژانس پیشبیمارستانی اصفهان در سختترین شرایط، همواره پشتیبان جان مردم بوده است. حضور سریع، عملکرد حرفهای و روحیه ایثارگری این عزیزان مایه مباهات و دلگرمی شهروندان است.
انتخاب بنده به عنوان سفیر اورژانس، افتخاری بزرگ است که آن را متعلق به تمام شهروندان اصفهان میدانم. ما در شهرداری خود را موظف میدانیم تا در کنار این قهرمانان گمنام، زمینهساز ارتقای سلامت و ایمنی شهر باشیم.
در پی افزایش شدید دمای هوا، دکتر زهره غلامی، رئیس گروه توسعه سلامت دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، با تأکید بر ضرورت اتخاذ رویکردهای پیشگیرانه مبتنی بر دانش بومی طب ایرانی، مجموعهای از توصیههای تغذیهای، محیطی و سبک زندگی را متناسب با نیاز گروههای آسیبپذیر ارائه کرد.