رفتن به محتوای اصلی
x

چهارمین همایش بزرگ صنعت غذا در اصفهان برگزار شد

پنجشنبه یکم آبان ماه، چهارمین همایش بزرگ صنعت غذا در اصفهان با حضوراستاندار اصفهان، معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو، معاون غذا و دارو، جمعی از مدیران دانشگاه ، مسئولان فنی کارخانجات و فعالان حوزه سلامت در سالن همایش‌های سیتی‌سنتر اصفهان برگزار شد.

در آغاز مراسم، استاندار اصفهان با تأکید بر شعار همایش برای غذای بهتر و آینده بهتر به ظرفیت‌ها و چالش‌های صنایع غذایی استان اشاره کرد و گفت: اصفهان با برخورداری از زیرساخت‌های صنعتی، نیروی انسانی متخصص و سهم ۱۱ درصدی از صنایع کشور، می‌تواند به قطب غذای سالم و خلاق در کشور تبدیل شود.

ایشان همچنین توسعه واحدهای صنایع تبدیلی، ارتقای کیفیت و تنوع محصولات، افزایش صادرات، نگاه دانش‌بنیان در تولید، و نوآوری در بسته‌بندی را از دستاوردهای مهم این حوزه دانست و افزود: سلامت مردم خط قرمز ماست و امنیت غذایی، محور توسعه پایدار استان است.

 در ادامه معاون غذا و دارو دانشگاه بر ضرورت حرکت به سمت «غذای درمانگر» تأکید کرد و گفت: غذا باید نه‌تنها عاری از عوامل بیماری‌زا، بلکه نقش مؤثری در پیشگیری و درمان بیماری‌ها ایفا کند.

ایشان تحقق این هدف را مستلزم همکاری بین‌بخشی دانست و افزود: در محدوده تحت پوشش دانشگاه، حدود ۹۰۰ کارخانه و کارگاه تولید فرآورده‌های غذایی فعال هستند که تمامی مراحل تولید آن‌ها تحت نظارت مسئولان فنی آموزش‌دیده انجام می‌شود.

در پایان مراسم، از فعالان کنترل کیفی، صادرکنندگان برتر و مسئولان فنی صنایع غذایی استان اصفهان با اهدای لوح تقدیر تجلیل شد.