معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با توجه به بخشنامه شماره 385/207/د مورخ 99/5/6 معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی وزارت متبوع، اعلام نمود: با عنایت به بحران شیوع بیماری کرونا و نیاز مبرم مراکز درمانی به تامین و حفظ منابع انسانی، جهت ارائه هرچه بهتر خدمات به بیماران، موارد زیر صرفا برای دانش آموختگان گروه پرستاری (پرستار، اتاق عمل، هوشبری، فوریتهای پزشکی) مقرر گردید:

1. افرادی که گواهی پایان طرح دریافت نموده اند می توانند جهت تداوم خدمت در سامانه ثبت نام نمایند. (تا سقف 30ماه برای مقاطع کارشناسی به بالا و 18ماه برای مقاطع کاردانی)

الف) این افراد با ثبت نام در سامانه رشد شهرستان مورد نظر خود جهت ادامه خدمت را انتخاب می نمایند، معاونت درمان با عنایت به نیازهای مراکز درخواست فرد را بررسی و نسبت به تعیین محل خدمت ایشان اقدام و پرونده فرد را جهت اقدامات بعدی در سامانه رشد به مدیریت منابع انسانی ارجاع دهد.

چنانچه معاونت درمان تشخیص دهد شهرستان انتخابی توسط فرد، نیاز به نیرو ندارد، می تواند با هماهنگی با فرد، جهت مراکزی که نیازمند نیرو هستند اقدام نماید.

• به ازاء صدور هرکدام از معرفینامه های تداوم، از مجوزهای تخصیص یافته به هر واحد استفاده می شود. از این رو درخصوص مراکزی که مجوز ندارند، واحدها موظفند حداکثر همکاری را با معاونت درمان و واحد برنامه ریزی منابع انسانی دانشگاه داشته باشند تا واحد برنامه ریزی در اسرع وقت نسبت به اخذ مجوز از وزارت اقدام نماید.
  • شایان ذکر است در خصوص افرادی که زمان پایان تداوم طرح ایشان (4سال) فرارسیده اما واحد محل خدمت به هر دلیلی پرونده ایشان را به این مدیریت ارسال نکرده (تا تاریخ صدور بخشنامه در واحد محل خدمت شاغل نبوده اند) و گواهی وضعیت پایان طرح از جانب دانشگاه برای ایشان صادر نشده است؛ واحد محل خدمت موظف است نسبت به صدور حکم پایان تداوم طرح اقدام و بصورت تلفنی از امور طرح و لایحه جهت ورود اطلاعات در سامانه رشد، ثبت نام فرد و صدور معرفینامه تداوم مجدد پیگیری نماید.

ضمنا برای صدور معرفینامه تداوم مجدد برای این افراد نیز از مجوزهای صادره استفاده خواهد شد.

1. فارغ التحصیلان 4 رشته فوق الاشاره که در حال حاضر در حال انجام تداوم خدمت می باشند، با رعایت مدت ذکر شده در بند یک می توانند ادامه خدمت دهند.
  1. برای این مشمولین نیاز به هیچ مکاتبه ای نیست و واحدهای محل خدمت صرفا می بایست با اشاره به این بخشنامه نسبت به اصلاح حکم انتصاب تداوم فرد از نظر تاریخ پایان تداوم، اقدام نمایند.
  1.  براساس ماده 3 قانون خدمت پزشکان و پیراپزشکان، افرادی که این نوع گواهی معافیت از طرح را دریافت نموده باشند می توانند جهت تداوم خدمت در سامانه ثبت نام نمایند. (تا سقف 30 ماه برای مقاطع کارشناسی به بالا و 18ماه برای مقاطع کاردانی)
  1. معاونت درمان، مطابق با تبصره الف بندیک برای این افراد اقدام می نماید.