رفتن به محتوای اصلی
x

پنجمین ‌کنگره همایش تازه‌های ایمپلنت دندانی برگزار شد

چهارشنبه دوازدهم شهریورماه ۱۴۰۴، ‌پنجمین کنگره  همایش تازه‌های ایمپلنت های دندانی، با حضور دبیر شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی وزارت بهداشت، رئیس و اعضای هیئت علمی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه، و با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان و جامعه دندانپزشکی ایران ـ شاخه اصفهان برگزار شد.
این رویداد با هدف تبادل آخرین دستاوردهای علمی و درمانی در حوزه کاشت و جراحی ایمپلنت دندانی و با حضور بیش از ۱۹۰۰ نفر از متخصصان و فعالان این عرصه برگزار گردید.
این همایش با برگزاری ۷۶ سخنرانی علمی، بیش از ۱۱ کارگاه تخصصی با محوریت جراحی زنده بر روی بیماران، مباحث پروتزهای دندانی و ترمیمی و ۹ پنل تخصصی انجام شد.
شایان ذکر است در این همایش از نیم‌قرن خدمات خالصانه و ارزنده‌ی استاد گرانقدر، پروفسور عباسعلی خادمی در عرصه‌های آموزش، پژوهش، درمان و تربیت فراگیران دندانپزشکی، تقدیر به‌عمل آمد.