رفتن به محتوای اصلی
x

بمناسبت گردهمایی بزرگ صنعت غذای اصفهان، نشست خبری برگزار شد

دوشنبه ۱۷ دی ماه، نشست خبری پیرامون برگزاری گردهمایی بزرگ صنعت غذای استان اصفهان با حضورمعاون غذا و داروی دانشگاه، رئیس هیئت مدیره انجمن صنایع غذایی استان اصفهان و جمعی از اصحاب رسانه برگزار شد.

در این نشست خبری دکتر اعتباری مهمترین هدف برگزاری این گردهمایی را جهت معرفی توانمندی‌ها و ظرفیت‌های صنعت غذا در استان و ایجاد هم‌اندیشی بین فعالان این حوزه عنوان نمود و افزود: این گردهمایی 22 دی ماه با حضور مسوولان و تولیدکنندگان این صنعت برگزار می شود و از واحدها و مسئولان فنی برتر و همچنین صادرکنندگان برتر که در یکسال گذشته بیشترین حجم صادرات را در حوزه غذا و آشامیدنی داشته اند نیز تقدیر خواهد شد.

معاون غذا و دارو دانشگاه به نقش دانشگاه در تضمین سلامت و اهمیت امنیت غذایی جامعه با تاکید بر نظارت بر تولید مواد غذایی سالم اشاره کرد و گفت : کارگروه سلامت و امنیت غذایی زیرمجموعه وزارت بهداشت نیز به این موضوع توجه ویژه‌ای دارد.

در ادامه این نشست خبری رئیس هیئت مدیره انجمن صنایع غذایی استان اصفهان به ظرفیت‌های بالای استان اصفهان در زمینه تولید محصولات کشاورزی و دامی اشاره و اظهار کرد: استان اصفهان در تولید شیر خام رتبه اول کشور، در تولید ۷۱هزار تن گوشت قرمز درسال رتبه چهارم، از نظر تعداد گاوداری‌های شیری و افزایش بهره‌وری در رتبه اول، همچنین تعداد قالب‌های گوشت مرغ رتبه اول را به خود اختصاص داده است. همچنین با تعداد ۲۱۳ واحد پرورش ماهیان به ظرفیت ۲.۳ میلیون قطعه در سال، در جایگاه نخست کشورقرار دارد.

مهندس مرجان هادیان، مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه  نیز طی سخنانی در خصوص برنامه ریزی و اجرای این همایش گفت: فراخوان صنایع ملی غذایی وچک ‌لیست‌های ارزیابی واحدهای برتر و مسئولین فنی به کلیه واحدهای تولیدی و مسئولین فنی استان ارسال شده است . 

وی افزود: مدت زمان مشخصی برای ارسال مدارک و مستندات از سوی مدیران عامل و مسئولان فنی تعیین و پس از پایان مهلت، ارزیابی‌ها به‌طور کامل انجام گردید و تمامی صنایع غذایی تحت پوشش مورد بررسی قرار گرفتند.

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی  نیز خاطر نشان کرد : برگزاری این همایش‌ها و نمایشگاه‌ها به‌عنوان انگیزه‌ای برای مسئولان واحدها می باشد تا نواقص خود را شناسایی و برطرف نمایند.

وی به اهمیت اخذ مجوزها و گواهی‌های بهداشتی برای صادرات اشاره و افزود: واحدهای تولیدی برای صادرات به کشورهای دیگر نیازمند مجوزها و گواهی‌های بهداشتی می باشند. آمار صادرات واحدهای برتر در حوزه غذا نیز مورد بررسی قرار گرفت و مشخص شد برخی از صادرکنندگان در سال گذشته حجم بالایی از صادرات به کشورهای مختلف  داشته‌اند.