مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: با توجه به اعلام هواشناسی مبنی بر هشدار وزش تندباد و گردوغبار و کاهش میدان دید و تقویت توده هوای گرم تابستانه و ماندگاری این توده از چهارشنبه ۲۰ تیرماه تا جمعه ۲۲ تیرماه، با افزایش ۲ تا ۳ درجه سانتیگراد دما مواجه هستیم.

🔹 به منظور پایداری شبکه برق در بخش‌های خانگی، صنوف و ... چهارشنبه ۲۰ تیرماه ساعت خاتمه کار دستگاه‌های اجرایی، بانک‌ها، شهرداری‌ها و سایر نهادهای عمومی و مراکز آموزشی استان اصفهان ساعت ۱۱ و پنجشنبه ۲۱ تیرماه نیز همه دستگاه‌های مذکور تعطیل خواهد بود.

🔹 البته مراکز امدادی، خدمات رسان، بیمارستان‌ها و مراکز درمانی شبانه روزی کماکان در این ایام ارائه خدمت خواهند داشت.

🔹 آزمون‌های سراسری در این بازه زمانی طبق برنامه‌ریزی های سابق کماکان برگزار خواهد شد.

🔹در این راستا مقررشد همه دستگاه‌های اجرایی جهت کاهش مصرف برق بایستی انجام تعمیرات و در مدار قراردادن دیزل ژنراتور در زمان اوج مصرف برق، تعویض لامپ های کم مصرف به جای لامپ‌های پرمصرف، انجام تعمیرات سالیانه کولرهای آبی و نصب سایه‌بان و تعمیر کولرهای گازی در مناطق گرمسیر را مد نظر قرار دهند.

شایان ذکر است با توجه به اطلاعیه مدیریت بحران استانداری اصفهان ساعت پایان کار کلیه معاونت ها و واحدهای پردیس دانشگاه و ستاد شبکه های بهداشت و درمان، به غیر از مراکز آموزشی درمانی، بیمارستان ها، درمانگاه ها، اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه (اورژانس ۱۱۵)، فردا چهارشنبه ۲۰ تیر ماه ساعت ۱۱ و پنجشنبه ۲۱ تیر ماه نیز کلیه واحد های مذکور تعطیل خواهد بود.
🔹 تمامی ستادها و  واحدهای بهداشتی تحت پوشش دانشگاه به استثناء مراکز شبانه روزی - مراکز بیتوته  و مراکز تسهیلات زایمانی در روز پنجشنبه مورخه ۲۱ تیرماه تعطیل می باشند.
🔹 لازم به ذکر است کشیک واحدهای بهداشت محیط - مبارزه با بیماری‌ها -  هیپوتیروئیدی و واکسیناسیون نوزادان می بایست همانند روزهای قبل برقرار باشد .
🔹 فعالیت کلیه مراکز درمانی و بیمارستان ها در سراسر استان در این ایام کماکان برقرار می باشد.
🔹فعالیت کارکنان اداری بیمارستان ها صرفا روز پنج شنبه مورخ ۲۱ تیر ماه همانند پردیس دانشگاه خواهد بود. لذا لازم است رؤسا و مدیران مراکز درمانی و بیمارستان ها، نسبت به برنامه‌ریزی جهت حضور مکفی کارکنان پشتیبانی به نحوی که اختلالی در روند خدمت رسانی به مردم بوجود نیاید اقدام نمایند.