ارائه 11 خدمت درماني با تعرفه دولتی در دانشكده دندانپزشكی/ پذیرش بیماران ویژه ترم جدید

رئيس دانشكده دندانپزشكی دانشگاه از ارائه خدمات درمانی دندانپزشكی با تعرفه دولتی خبر داد و گفت: پذیرش بیمار و ارائه 11 خدمت درمانی با تعرفه دولتی در بخش های مختلف دانشكده دندانپزشكی دانشگاه علوم پزشكی اصفهان از26شهریورماه  لغایت29 شهریور زير نظر اساتيد علمی فراهم شده است.

دكتر رضوی اظهار داشت: با توجه به گران بودن قيمت خدمات دندانپزشكي در بخش هاي خصوصی، دانشكده دندانپزشكی زمينه ارائه اين خدمات را با قيمت دولتی برای اقشار مختلف جامعه به ويژه گروههای كم درآمد فراهم كرده است که تمامي این خدمات درمانی توسط دانشجويان دندانپزشكي با كمترين ميزان خطای پزشكي در اين حوزه و زير نظر اساتيد دانشکده انجام می گيرد .

رئيس دانشكده دندانپزشكی كيفيت كار درمان دندانپزشكی توسط دانشجويان دانشكده را هم رديف با درمان های خارج از دانشگاه و مطب های خصوصي عنوان كرد و گفت: مراحل درمان بيماريهای دهان و دندان در دانشكده ها با صرف وقت بيشتر و دقت بالاتری انجام می گيرد.

شایان ذکر است مراجعین می توانند براي دريافت نوبت از طريق شماره تلفن 33033950 و يا سايت nobat.mui.ac.ir اقدام نمایند.