آئین بزرگداشت روز خبرنگار در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

آیین گرامیداشت روز خبرنگار هفدهم مرداد با حضور دکتر سید رضا مرتضوی استاندار اصفهان، علی تمنایی مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان ، مسئولین دانشگاه علوم پزشکی و جمعی از خبرنگاران و اصحاب رسانه استان در تالار ابن سینا دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد.

در این مراسم استاندار اصفهان ضمن گرامیداشت این روز و یاد شهدا و مجاهدان عرصه خبر، خاطرنشان کرد: قدردان زحمات اصحاب رسانه و خبرنگاران هستیم وامیدواریم با برگزای چنین آیین هایی و  با حضور مدیران و مسئولان در جمع خبرنگاران، فرصتی فراهم شود تا اصحاب رسانه بتوانند دغدغه ها وخواسته های خود را مطرح نمایند.

در پایان این مراسم ،نمایندگان جامعه خبری، خبرنگاران و اصحاب رسانه به طور مستقیم با استاندار اصفهان گفتگو کردند و به بیان مشکلات و نظرات خود پرداختند.