با توجه به برگزاری مسابقات ورزشی کارکنان دستگاههای اجرایی به اطلاع آن دسته از پرسنل علاقمند در بخش بانوان ورزش های والیبال، تنیس روی میز، دارت، داژبال(وسطی)، شنا و آمادگی جسمانی و در بخش آقایان ورزش های والیبال، تنیس روی میز، دارت، فوتبال یا فوتسال، شنا و آمادگی جسمانی می رساند مدیریت تربیت بدنی دانشگاه در نظر دارد جهت تکمیل تیم های مورد نظر برای شرکت در مسابقات از بازیکنان حرفه ای دارای مقام قهرمانی ثبت نام به عمل آورد.

لازم به ذکر است پرسنل واجد شرایط که صرفا دارای مقام ورزشی و حرفه ای در رشته های مربوطه می باشند، اسامی خود را تا تاریخ 10آبان ماه به رابط ورزشی واحد مربوطه برای ارسال به مدیریت تربیت بدنی دانشگاه جهت شرکت در تمرینات انتخابی و تشکیل تیم اعلام نمایند.

وضعیت استخدامی کارکنان میتواند رسمی، پیمانی و قراردادی کار معین باشد.

علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به کارشناس مربوطه در بخش بانوان خانم ثابت راسخ با شماره تلفن 37923314  و در بخش آقایان کارشناسان مربوطه آقای نفری با شماره تلفن 37923317 و آقای امانی با شماره تلفن 37923316 تماس نمایند.