معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه اعلام نمود:

به اطلاع می رساند با توجه به اتمام  کلیه مراحل قانونی اعم از آزمون کتبی، مصاحبه شفاهی و اجرای مصوبات کارگروه دانشگاهی دفاتر خدمات سلامت، لیست پذیرفته شدگان نهایی دفاتر مذکور به شرح زیر اعلام می گردد:

پذیرفته شدگان بایستی در تاریخ های 10، 11 و 12 مردادماه 1401، با در دست داشتن کارت شناسایی معتبر، جهت دریافت ابلاغیه به دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه، گروه سیستم ها و روش ها (ساختمان گسترش شماره 2، طبقه دوم، اتاق 406) مراجعه نمایند.

گفتنی است در صورت هرگونه سوال یا هماهنگی جهت دریافت ابلاغ با شماره 37928516 تماس حاصل نمایند.

عدم مراجعه در تاریخ های فوق به منزله انصراف تلقی شده و نفرات بعدی جایگزین خواهند شد.

لازم به ذکر است پذیرفته شدگان در صورت عدم تمایل به راه اندازی دفاتر خدمات سلامت، انصراف کتبی خود را به مدیریت فوق الذکر اعلام نمایند.

لیست پذیرفته شدگان نهایی دفاترخدمات سلامت