به اطلاع همکاران می رساند مدیریت آمار و فناوری دانشگاه در راستای برنامه ریزی دوره های آموزشی تخصصی ضمن خدمت کارکنان در جهت ارتقاء سطح آگاهی و دانش کارشناسان فناوری اطلاعات کلیه واحدهای تابعه و باتوجه به برگزاری دوره های آموزشی تخصصی شغلی گروه آموزش و توانمندسازی معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت متبوع، اقدام به برگزاری دوره های تخصصی IT نموده است.

همکاران رسمی، پیمانی و قراردادی در رسته فناوری اطلاعات می توانند با مراجه به پرتال جامع دانشگاه به آدرس: https://portal.mui.ac.ir/ict ، لینک حوزه آموزش ← ثبت نام شدگان سامانه رشد ← مشاهده دوره ثبت نام شده، از وضعیت دوره های تخصصی IT ثبت نام شده در سامانه رشد مطلع شوند.

لازم به ذکر است با توجه به بخشنامه معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، سقف پذیرش دوره های آموزشی برگزار شده توسط ستاد مرکزی وزارت متبوع، حداکثر 30 ساعت در سال برای هر نفر تعیین گردیده است و درصورت کسب نمره قبولی در آزمونهای فوق، ساعت درنظر گرفته شده برای آن دوره در شناسنامه آموزشی ضمن خدمت شخص قرار می گیرد.

گفتنی است برای ورود به سامانه فوق، درصورتیکه قبلا موفق به ورود و کار با سامانه نشده اید می بایست با کلیک بر روی دکمه "ورود به سامانه" نسبت به انتخاب گزینه "فراموشی رمز عبور" اقدام  نموده تا با ارسال پیامک به شماره موبایل، نام کاربری و کلمه عبور را دریافت نمایید.

در صورت بروز هرگونه مشکل با شماره 37923935 (خانم مهندس عریضی) طی ساعات اداری تماس حاصل نمایند.