شرکت ثریا سازان سپاهان  در نظر دارد جهت تکمیل کادر پرسنلی خود در رشته های شغلی زیر، برای مرکزآموزشی درمانی آیت اله کاشانی، از طریق آزمون و مصاحبه تخصصی و به صورت شرکتی نیرو بکارگیری نماید،

متقاضیان می توانند جهت تکمیل اطلاعات و بارگذاری مدارک خود از روز دوشنبه مورخ 1401/03/02 تا پایان روز جمعه مورخ 1401/03/06 (به مدت پنج  شبانه روز) به سایت payam98.ir مراجعه نمایند.

رشته های مورد نیاز:

- منشی بخش فناوری اطلاعات سلامت، 2 نفر نیروی خانم
- کارشناس پرستاری، 4 نفر نیروی خانم و 2 نفر نیروی آقا

گفتنی است جهت اطلاع از زمان و مکان برگزاری آزمون کتبی و مصاحبه، همه روزه به سایت payam98.ir مراجعه  نمایند.

شایان ذکر است شرکت هیچگونه تعهدی نسبت به اطلاع رسانی دراین خصوص بصورت تلفنی یا پیامکی به متقاضیان  ندارد.

مدارک مورد نیاز:

1-تصویر صفحه اول شناسنامه
2-تصویر کارت ملی
3-تصویر کارت پایان خدمت یا معافیت دائم یا نامه از یگان خدمتی یا قید تاریخ اتمام خدمت وظیفه(ویژه برادران)
4-یک قطعه عکس 4*3
5- تصویر مدرک تحصیلی کارشناسی (مدارک پزشکی،فناوری اطلاعات سلامت HIT  یا کتابداری در شاخه پزشکی) جهت رشته شغلی فناوری اطلاعات سلامت (منشی )
6-تصویر مدرک تحصیلی یا پایان طرح یا حکم تمدید طرح جهت رشته شغلی کارشناس پرستاری
7-مدارک دال بر ایثارگری، جانبازی وخانواده های محترم شهدا با سهمیه درصد اعلام شده از طرف بنیاد امور ایثارگران

شرایط عمومی:
1-داشتن تابعیت ایرانی
2-اعتقاد به دین مبین اسلام یا یکی از ادیان شناخته شده درقانون اساسی جمهوری اسلامی ایران
3-التزام به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران
4-نداشتن سابقه محکومیت جزایی موثر(عدم استعمال مواد مخدر ودخانیات وروانگردان)
5-داشتن سلامت جسمانی ،روانی وتوانایی برای انجام شغلی که برای آن بکارگیری میشوند براساس دستور العمل مربوطه
6-شرایط سنی (کارشناسی حداقل 20 سال تمام وحداکثر 32سال تمام-کمک پرستاری حداقل 20 سال تمام وحداکثر 32سال تمام)

موارد زیر به شرط تاییدیه معتبر به حداکثرسن اضافه میگردد:

الف: سوابق بیمه بارکد دار سازمان تامین اجتماعی
ب: ایثارگران تابع قوانین ومقررات خود میباشند .
ج: درخصوص نیروهای جدید الورود در صورت وجود سابقه بیمه، تا سقف پنج سال به حداکثر سن مقرر افزوده می شود.
د: درخصوص نیروهای که در سنوات گذشته بصورت مستمر در دانشگاه مشغول و هم اکنون نیز فعالیت آنها ادامه دارد، مدت سابقه بیمه مستمر به حداکثر سن افزوده می شود.
ز: درخصوص نیروهایی که درسنوات گذشته بصورت غیر مستمر در موسسه مشغول به فعالیت بوده اند سوابق بیمه ای غیر مستمر تا سقف 8 سال منوط به ارایه رضایت عملکرد از آخرین محل خدمت در دانشگاه به حداکثر سن مقرر افزوده می شود. بدیهی است درصورت عدم ارایه رضایت عملکرد کماکان بکارگیری فراهم نخواهد شد.
د: مدت خدمت سربازی برای آقایان
ه: رعایت قوانین و مقررات ایثارگران الزامی است.

نکته) مجموع سنوات ارفاقی به سن در هر حال حداکثر 15 سال است.

تذکرات مهم:

1-شرکت طرف قرار داد جهت اجرای موضوع قرارداد به هیچ عنوان حق بکارگیری پرسنل شاغل درکلیه واحدهای زیر مجموعه دانشگاه اعم از رسمی،پیمانی،قراردادی و...... را ندارد.

2-نیروهای شاغل درشرکت های پیمانکاری طرف قرارداد (تامین نیروی انسانی) فقط با اعلام انصراف یک ماه قبلی وکتبی یا اتمام قرارداد و باارائه تسویه حساب امکان شرکت درفراخوان(آزمون/مصاحبه/ترکیبی)سایر شرکت های مورد اشاره (حتی رشته شغلی دیگری)را خواهند داشت.

3-مدارک تحصیلی بالاتر یا پایین تر ازمقاطع تحصیلی اعلام شده درشرایط احراز مشاغل در آگهی فراخوان وهمچنین مدارک معادل ،برای شرکت در فراخوان معتبر نمیباشد.

4-مسئولیت عدم رعایت دقیق ضوابط وشرایط اعلام شده درمتن آگهی بر عهده داوطلب خواهد بود واگر درهرمرحله از مراحل ثبت نام ،امتحان وجذب محرز شود که دواطلب اطلاعات خلاف داده یا فاقد شرایط مندرج در آگهی است شرکت متعهد می گردد از ادامه خدمت فرد خاطی خودداری نموده وداوطلب ازانجام مراحل بعدی محروم خواهد شد، حتی درصورت عقد قرارداد و شروع بکار قرارداد مزبور لغو و بلااثر میگردد.

لازم به ذکراست ثبت نام فقط بصورت الکترونیکی میباشد وازمراجعه حضوری به بیمارستان ودفتر شرکت جدا خود داری شود. درخصوص ثبت نام ناقص یا عدم ثبت نام در موعد مقرر شرکت هیچگونه مسئولیتی نخواهد داشت.

What we do

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes.

TypeError: implode(): Argument #2 ($array) must be of type ?array, string given in implode() (line 247 of themes/gavias_edubiz/gva_elements/gsc_icon_box.php).
implode() (Line: 247)
Drupal\gavias_blockbuilder\shortcodes\gsc_icon_box::sc_icon_box() (Line: 158)
Drupal\gavias_blockbuilder\shortcodes\gsc_icon_box->render_content() (Line: 85)
include('/var/www/html/web/modules/gva_blockbuilder/templates/frontend/print-builder.php') (Line: 92)