به اطلاع می رساند، به همت مدیریت امور رفاهی دانشگاه و با حمایت های بی دریغ رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، مجموعه رفاهی تفریحی ویلاهای چادگان، پس از بازسازی و تعمیرات اساسی، آماده ارائه خدمات به همکاران دانشگاهی و خانواده های آنان می باشد.

محمد رضا ابراهیمی رییس امور رفاهی دانشگاه در این خصوص گفت: طی بازدیدهای صورت گرفته توسط این مدیریت از مجموعه رفاهی تفریحی چادگان، به منظور ارائه خدمات بهتر و آسایش همکاران محترم و خانواده های آنها، بازسازی و نوسازی اساسی از این مجموعه در اولویت قرار گرفت.

وی افزود: این مجموعه مدت ها به دلیل عدم تعمیرات اساسی، دچار فرسودگی قسمت های مختلف از جمله شکستگی سقف و نفوذ اب به دیواره های ویلا، فرسودگی شیرآلات سرویس‌های بهداشتی و  مشکلات برق و روشنایی در فضای درونی و بیرونی ویلاها شده بود که این موضوع پس از بازدید اولیه توسط کارگروه رفاهی دانشگاه، به دفتر فنی دانشگاه گزارش گردید.

ابراهیمی ادامه داد: کارشناسان حوزه فنی ضمن بازدید و تایید موارد ذکر شده، موضوع را در کمیته عمرانی دانشگاه مطرح و با حمایت مدیران محترم بودجه و دفتر فنی تخصیص لازم جهت بازسازی کامل مجموعه در نظر گرفته شد و عملیات بازسازی آغاز گردید.

رییس امور رفاهی دانشگاه همچنین گفت: عملیات بازسازی و نوسازی مجموعه رفاهی تفریحی ویلاهای چادگان طی یکماه به صورت شبانه روزی و با حمایت ها و پیگیری های رییس محترم دانشگاه انجام و مقرر گردید این مجموعه از اول خردادماه به چرخه ارایه خدمات به کارکنان بازگردد.

گفتنی است سهمیه های خردادماه 1401 مربوط به مجموعه رفاهی تفریحی ویلاهای چادگان، از روز چهارشنبه 1401/02/28 راس ساعت 9 صبح در سایت امور رفاهی کارکنان دانشگاه بارگذاری می گردد.
شایان ذکر است جهت رفاه حال کارکنان، سهمیه بندی مجموعه، ویژه همکاران به صورت 48 ساعته برنامه ریزی گردیده و این مجموعه با تدارک پکیج صبحانه آماده ارایه خدمت رسانی به همکاران محترم و خانواده هایشان می باشد.

قابل ذکر است سهمیه ها به صورت شناور برنامه ریزی شده و رزرو نهایی منوط به پرداخت آنلاین می باشد.

لازم به ذکراست جهت افزایش رضایتمندی همکاران، ساعات ورود و خروج به مجموعه رفاهی تفریحی چادگان در 6 ماهه ابتدایی سال، 19:30 و 18:00 مقرر گردیده است.