سرپرست مدیریت منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از اولین آزمون توجیهی بدو خدمت کارکنان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، با همکاری اداره کل منابع انسانی و مرکز سنجش پزشکی وزارت متبوع و دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور در تاریخ 19 اسفند 1400 خبر داد.

سید مرتضی هاشمی در این خصوص گفت: این آزمون با تعداد بالغ بر 10 هزار شرکت کننده بزرگترین آزمون ضمن خدمت برگزار شده در تاریخ وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی می باشد.

وی افزود: این آزمون به صورت هم زمان در سراسر کشور و به صورت حضوری/کاغذی با محوریت مرکز سنجش دانشگاه های قطب و با همکاری معاونت های توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ها برگزار خواهد شد.

گفتنی است 174 نفر واجد شرایط دانشگاه علوم پزشکی اصفهان وجود دارد.

شایان ذکر است موارد زیر برای اطلاع بیشتر شرکت کنندگان اعلام گردیده است:

- آزمون توجيهي بدو خدمت صبح روز پنج شنبه مورخ 1400/12/19 از ساعت 8 صبح به صورت كاغذي برگزار مي گردد.

- مكان برگزاري آزمون خيابان شهداي صفه، بالاتر از درب ورودي بيمارستان الزهرا(س)، درب غربي دانشگاه (درب دندانپزشكي)، ساختمان سردار شهيد سپهبد حاج قاسم سليماني(سالن تدبير) مي باشد.

- داوطلبان علاوه بر ارائه كارت آزمون، ملزم به ارائه اصل کارت ملی (یا شناسنامه عكس دار یا کارت معتبر عکس دار) مي باشند.

- درهاي حوزه راس ساعت 8:45 بسته و از ورود متاخرين جلوگيري مي شود.

- از همراه داشتن هرگونه وسايل اضافي و غیرمجاز مانند تلفن همراه، جزوه، کیف، وسايل الكترونيك و … خودداري شود.

- ضمنا حضور داوطلب نيم ساعت قبل از شروع فرایند برگزاری آزمون در حوزه امتحانی الزامی است.