دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران، سوم تا دهم بهمن ماه سال جاری برگزار خواهد شد.
علاقه مندان می توانند جهت خرید کتاب از ناشران به صورت غیر حضوری و از طریق خانه کتاب به آدرس www.ketab.ir اقدام نمایند.
گفتنی است یارانه خرید کتاب(بن کتاب) به صورت اعتبار خرید به کد ملی متقاضیان اختصاص می یابد و هر کد ملی تنها یک بار مجاز به دریافت یارانه خرید کتاب(بن کتاب) می باشد. متقاضیان دریافت یارانه خرید می بایست از طریق سامانه www.bon.tibf.ir اقدام نموده و فرآیند ثبت نام را تا دریافت این پیامک«یارانه خرید کتاب روی کد ملی شما شارژ شد» از طریق شماره 30004141 ادامه دهند تا عملیات ثبت نام و دریافت اعتبار در وضعیت«نهایی شده» قرار گیرد. بدیهی است به هنگام ثبت نام و دریافت اعتبار در وضعیت«نهایی شده» قرار گیرد. بدیهی است به هنگام ثبت نام نیازی به واریز وجه نیست و اعتبار یارانه سهم خریدار در هنگام خرید کتاب در سامانه فروش محاسبه و از صورتحساب خرید کسر می گردد.
همچنین موارد زیر را بایستی توجه داشته باشند:
- همگام ثبت نام، شماره تلفن همراه باید فعال، در دسترس و در اختیار شخص ثبت نام کننده(کد ملی خریدار) باشد.
- شماره تلفن همراه ثبت نام کننده الزاما بایستی متعلق به کد ملی درج شده باشد.
- سقف یارانه اعتباری خرید کتاب برای اعضای هیأت علمی 500 هزار تومان است که از این مقدار 50 درصد، معادل 250 هزار تومان، آورده عضو هیات علمی است و 50 درصد، معادل 250 هزار تومان سهم معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با مشارکت بانک صادرات ایران است.
- سقف یارانه اعتباری خرید کتاب برای دانشجویان و طلاب 250 هزار توامن است که از این مقدار 60 درصد، معادل 150 هزار تومان، آورده دانشجویان و طلاب است و 40 درصد، معادل 100 هزار تومان سهم معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با مشارکت بانک صادرات ایران است.
- با توجه به سقف اعتباری تعیین شده برای هر استان، اولویت ثبت نام با متقاضیانی است که زودتر اقدام نموده اند، بدیهی است پس از تکمیل اعتبار استان، امکان ثبت نام برای متقاضیان جدید نخواهد بود.