بیست و ششمین جشنواره فرهنگی ورزشی کارکنان دانشگاه به مناسبت گرامیداشت چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و یادواره شهدای سلامت برگزار می گردد.

علاقه مندان برای شرکت در این دوره از مسابقات به موارد زیر توجه فرمایند:

شرایط عمومی رشته های ورزشی :

1-    کارکنان مجاز به شرکت در جشنواره :

- کلیه کارکنان: با نوع استخدام رسمی ، پیمانی ، قراردادی (کارمعین، مشاغل کارگری، خرید خدمت، مشمولین قانون کار و قرارداد پزشکان) ، مشمولین طرح نیروی انسانی، کارکنان شرکتی ( با سابقه حداقل دو سال خدمت در دانشگاه علوم پزشکی)

- کارکنان مامور به خدمت:  به شرط شرکت به عنوان بازیکن در تیم واحد محل خدمت فعلی

- کارکنان بازنشسته: به عنوان بازیکن تیم آخرین محل خدمت فرد بازنشسته و یا با رضایت واحد مبدا به عنوان یارکمکی در سایر تیمها

- شرکت بازیکنان آزاد: ( مراکزی که در مسابقات شرکت نمی کنند ) در این مسابقات با هماهنگی مدیریت تربیت بدنی بلامانع می باشد.

- اعضای هیات علمی دانشگاه: در قالب تیم مجزا ، مجاز به شرکت در مسابقات می باشند.

2-    قبل از شروع مسابقات و پس از تایید درخواست خرید لباسهای ورزشی توسط مدیریت تربیت بدنی دانشگاه، واحدها مجاز هستند نسبت به خرید لباس کلیه بازیکنان ، تا سقف 1/500/000 ریال از اعتبارات مربوط به خرید لوازم ورزشی سالانه اقدام نمایند. در رشته های انفرادی فقط نفرات برتر مجاز به خرید لباس می باشند.

3-    به هر بازیکن در صورت حضور در چند رشته ، فقط یک سری لوازم ورزشی تعلق می گیرد.

4-    حتی المقدور مسابقات در خارج از وقت اداری و روزهای تعطیل برگزار می گردد.

5-    مسئولیت اعمال، رفتار و عدم رعایت شئونات بازیکنان به عهده سرپرست تیم خواهد بود و کمیته اجرایی انضباطی تعیین شده بر این مسابقات نظارت می نماید.

6-    در صورت بروز تخلف در مسابقات،  اعتراضات بایستی به صورت کتبی و حداکثر تا 24 ساعت پس از اتمام مسابقه به همراه مبلغ 1.000.000 ریال به مدیریت تربیت بدنی دانشگاه ارائه گردد. بدیهی است در صورت وارد بودن اعتراض مبلغ فوق عودت داده خواهد شد.

7-    مسئولیت صدورکارت بیمه ورزشی به عهده مدیران و سرپرستان واحدها می باشد و از حضور بازیکنان بدون داشتن کارت بیمه ورزشی جلوگیری بعمل می آید.

8-    حضور رزیدنت ها، نیروهای روزمزد و استیجاری ،قرارداد مشارکتی،نیروی حق التعلیم و حق التدریس در این مسابقات ممنوع می باشد.

9-    تصمیم گیری در موارد پیش بینی نشده به عهده  کمیته ورزش کارکنان می باشد.

رشته های ورزشی:

بانوان: والیبال، شنا در سه رده سنی، تنیس روی میز تیمی و انفرادی

آقایان: والیبال، شنا در سه رده سنی، تنیس روی میز تیمی و انفرادی

- تعداد نفرات مسابقات تیمی:

والیبال 10 نفر بازیکن و یک نفر به عنوان مربی یا سرپرست

تنیس روی میز 4 نفر به صورت تیمی

- واحدهای متقاضی می بایستی اعلام آمادگی کتبی خود را به همراه آلبوم ورزشی تیم خود در روز قرعه کشی تحویل مدیریت تربیت بدنی نمایند.

گفتنی است پذیرش تیمها در این دوره از مسابقات، پس از انجام قرعه کشی امکان پذیر نخواهد بود.

What we do

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes.

TypeError: implode(): Argument #2 ($array) must be of type ?array, string given in implode() (line 247 of themes/gavias_edubiz/gva_elements/gsc_icon_box.php).
implode() (Line: 247)
Drupal\gavias_blockbuilder\shortcodes\gsc_icon_box::sc_icon_box() (Line: 158)
Drupal\gavias_blockbuilder\shortcodes\gsc_icon_box->render_content() (Line: 85)
include('/var/www/html/web/modules/gva_blockbuilder/templates/frontend/print-builder.php') (Line: 92)