به اطلاع می رساند با توجه به آغاز ثبت نام دربیست و نهمین و سی امین جشنواره دانشجوی نمونه کشوری، دانشجویان متقاضی (مقاطع مختلف تحصیلی) دانشگاههای دولتی، غیر انتفاعی و پژوهشگاه‌های تابعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، می‌توانند نسبت به ثبت نام در این جشنواره اقدام کنند.

وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی از کلیه دانشجویان واجد شرایط دعوت نمود ضمن مطالعه دقیق آیین نامه و شیوه نامه سال 98، نسبت به ثبت نام و شرکت در جشنواره اقدام نمایند.

طبق دستورالعمل ابلاغیه وزارت در خصوص جشنواره دانشجوی نمونه و با توجه به دو مرحله ای شدن ثبت نام، دانشجویان واجد شرایط فقط تا پایان آذر ماه فرصت ثبت نام در سایت دانشجوی نمونه را دارند.

لطفا دانشجویان گرامی هر چه سریعتر نسبت به ثبت نام در سایت جشنواره اقدام فرمایند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۳۷۹۲۴۵۷۶ و یا ۰۹۳۳۸۷۴۵۳۴۰ ( دبیرخانه جشنواره ) تماس حاصل نمایند.

شروع ثبت نام: دانشجویان می توانند از 20 الی 30 آذر 1400  با مراجعه به سامانه‌ http://portal.saorg.ir  نسبت به ثبت نام در جشنواره اقدام نمایند.

دستور العمل برگزاری جشنواره

آیین نامه جشنواره