شرکت بهبود هستی سلامت در نظر دارد جهت تکمیل کادر پرسنلی خود در رشته شغلی خدمات با مدرک تحصیلی صرفا دیپلم، یک نفر آقا، برای شبکه بهداشت و درمان شهرستان نطنز (مرکز خدمات جامع سلامت شهید شریفیان بادرود ) جذب نماید.

لذا متقاضیان می توانند مدارک ثبت نام خود را از روز دوشنبه مورخ 1400/9/1 تا پایان وقت اداری روز پنج شنبه مورخ  1400/9/4 به مدت سه روز به نماینده شرکت بهبود هستی مستقر در شبکه بهداشت و درمان نطنز به صورت حضوری تحویل نمایند.

شرایط و مدارک لازم:

-  تصویر تمام صفحات شناسنامه
- تصویر کارت ملی
- اصل و تصویر مدرک تحصیلی (دیپلم)
- حداقل سن 18 و حداکثر 32 سال

موارد زیر به شرط تاییدیه های معتبر به حداکثر سن اضافه خواهد شد .
 در خصوص نیروهای جدیدالورود در صورت وجود سابقه بیمه تا سقف پنج سال به حداکثر سن مقرر افزوده می شود .
- در خصوص نیروهایی که در سنوات گذشته به صورت مستمر در دانشگاه مشغول و هم اکنون نیز فعالیت آنها ادامه دارد مدت سابقه بیمه مستمر به حداکثر سن افزوده می شود .
- در خصوص نیروهایی که در سنوات گذشته به صورت غیر مستمر در موسسه مشغول فعالیت بوده اند سوابق بیمه ای غیر مستمر تا سقف ۸ سال منوط به ارائه رضایت عملکرد از آخرین محل خدمت در دانشگاه به حداکثر سن مقرر افزوده می شود. بدیهی است در صورت عدم  ارائه رضایت عملکرد امکان بکارگیری فراهم نخواهد شد.
- مدت خدمت سربازی برای آقایان

نکنه: مجموع سنوات ارفاقی به سن در هر حال حداکثر ۱۵ سال است .
- رعایت قوانین و مقررات ایثارگران الزامی است .
-  مدارک دال بر ایثارگری، جانبازی و خانواده های محترم شهدا با سهمیه درصد اعلام شده از طرف بنیاد امور ایثارگران استان اصفهان در زمان برگزاری آزمون بهمراه داشته باشید.
- اصل مدارک دال بر بومی بودن به همراه تصویر آن

شرایط بومی بودن:
داوطلبان بومی شهرستانی باید متولد یا ساکن با سابقه ده سال سکونت در همین شهرستان باشند.
 - بومی بودن افراد از طریق ذیل احراز می گردد:
الف) بومی بودن از طریق سکونت به موجب تأیید ساکن بودن و حداقل 10 سال سکونت با ارائه استشهاد محلی ممهور به مهر نیروی انتظامی شهرستان
تبصره: داشتن گواهی تحصیلی در مقاطع تحصیلی ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان در شهرستان محل مورد تقاضا با تأیید اداره آموزش و پرورش شهرستان مربوطه می تواند به عنوان تمام یا قسمتی از سابقه ده سال سکونت در شهرستان مورد تقاضا ملاک محاسبه قرار گیرد
- اعتقاد به دین اسلام یا یکی از ادیان شناخته شده در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران
- نداشتن سابقه محکومیت جزایی مؤثر، عدم استعمال مواد مخدر و دخانیات و روانگردان
- التزام به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران
- داشتن سلامت جسمانی روانی و توانایی برای انجام کاری که برای آن به کارگیری می شود بر اساس دستورالعمل مربوطه
- کپی کارت پایان خدمت

تذکر :
عدم شاغل بودن در دستگاه های دولتی رسمی، ثابت وپیمانی  (به صورت شرکتی، تبصره ای، قرارداد کار معین و غیره)
در صورت مشاهده یا در بررسی های بعمل آمده از لیست حذف خواهند شد و شرکت هیچگونه مسئولیتی در این قبال نخواهد داد و کلیه عواقب ناشی از آن برعهده فرد متخلف خواهد بود.
لازم به ذکراست پرسنل هایی که با شرکتهای دیگر قرارداد کار منعقد کرده اند حق شرکت در ازمون را ندارد در صورت مشاهده با فرد متخلف برخورد قانونی خواهد شد.

در زمان ثبت نام به اولویت ها دقت لازم بر اساس فراخوان را داشته باشید

توجه:

تاریخ  مقرر تحت هیچ گونه شرایطی قابل تمدید نبوده و خارج از بازه زمانی فوق مدارک پذیرفته نمی شود

قابل توجه شرکت کنندگان:

آزمون بصورتی شرکتی می باشد و درصورت قبولی هیچگونه تبدیل وضعیتی به پیمانی یا تبصره یا قراردادکار معین و غیره با دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان را نخواهید داشت
تذکر: در خصوص ثبت نام ناقص یا عدم ثبت نام در موعد مقرر شرکت هیچگونه مسئولیتی نخواهد داشت.

What we do

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes.

TypeError: implode(): Argument #2 ($array) must be of type ?array, string given in implode() (line 247 of themes/gavias_edubiz/gva_elements/gsc_icon_box.php).
implode() (Line: 247)
Drupal\gavias_blockbuilder\shortcodes\gsc_icon_box::sc_icon_box() (Line: 158)
Drupal\gavias_blockbuilder\shortcodes\gsc_icon_box->render_content() (Line: 85)
include('/var/www/html/web/modules/gva_blockbuilder/templates/frontend/print-builder.php') (Line: 92)