شبکه بهداشت و درمان شاهین شهر و میمه در نظر دارد یک نفر نیروی کارشناس مامایی در مرکز خدمات جامع سلامت لایبید بر اساس دستورالعمل ابلاغی برنامه پزشک خانواده و بیمه روستایی جذب نماید.
لذا در صورت نیاز متقاضیان می توانند جهت تکمیل اطلاعات مدارک خود را از روز چهارشنبه مورخ 1400/7/7 تا پایان روز پنجشنبه مورخ 1400/7/8 (به مدت 2 روز) به واحد گسترش شهرستان به آدرس بلوار طالقانی فرعی 9 غربی تحویل نمایند.

مدارک موردنیاز:
- تکمیل برگ درخواست شغل
- دو قطعه عکس 4*3 جدید و پشت نویسی شده
- تصویر آخرین مدرک تحصیلی
- تصویر تمام صفحات شناسنامه
- تصویر کارت ملی (دو طرف)
- مدارک دال بر ایثارگری
 - مدارک دال بر بومی بودن

شرایط عمومی:
- داشتن تابعیت ایران
- عدم اعتیاد به دخانیات و موادمخدر و روانگردان
- نداشتن سابقه محکومیت جزایی مؤثر
- اعتقاد به دین مبین اسلام یا یکی از ادیان شناخته شده در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران
- التزام به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران
- داشتن سلامت جسمانی و روانی و توانایی برای انجام کاری که برای آن به کارگیری می شوند.
- داوطلبان نباید متعهد خدمت به دستگاهها و نهادهای انقلاب اسلامی و مستخدم رسمی ثابت و پیمانی و یا بازخرید شده سایر دستگاههای دولتی باشند. همچنین داوطلبان نباید از افرادی باشند که به موجب آراء مراجع قضایی و ذی صلاح از خدمت دولت منع شده باشند.
- نداشتن سابقه اخراج از سایر واحدهای تابعه دانشگاه

شرایط اختصاصی:
- داوطلبان بومی در شهرستان شاهین شهر در صورتی که حداقل یکی از ویژگیهای زیر را دارا باشند بومی تلقی شده و در اولویت جذب می باشند.
- محل تولد یا صدورشناسنامه داوطلب با محل جغرافیایی مورد تقاضا یکی باشد.
- حداقل دو مقطع از مقاطع تحصیلی (پایان ابتدایی، پایان راهنمایی، پایان دبیرستان) را در محل مورد تقاضا طی نموده باشد. متقاضیان بایستی گواهی دو مقطع تحصیلی فوق الذکر را از واحد آموزشی ذی ربط دریافت و یا تصاویر گواهینامه پایان دوره تحصیلی مورد اشاره را به همراه سایر مدارک مورد نیاز ارائه نمایند. لازم به ذکر است دوره پیش دانشگاهی جزو مقاطع تحصیلی محسوب نمی گردد.
- سکونت در منطقه موردنظر حداقل به مدت دو سال تا تاریخ انتشار آگهی با ارائه مدارک استشهاد محلی و...
- داوطلبان بومی و ساکن در محدوده مرکز مورد نظر در اولویت می باشند.
- داشتن سن حداقل 20سال تمام و حداکثر 35 سال تمام

موارد زیر به شرط ارائه تاییدیه های معتبر به حداکثر سن مقرر اضافه خواهد شد:
- افراد خانواده معظم شهدا، آزادگان، مفقودالاثرها و جانبازان از کارافتاده کلی که قادر به انجام کار نمی باشند شامل فرزندان ، پدر ، مادر و برادر تا میزان 5 سال
- لیست سوابق بیمه در منطقه موردنظر مهمور به مهر سازمان تأمین اجتماعی
- دارا بودن مدرک تحصیلی حداقل کارشناسی مامایی
- افراد دارای شرایط ایثارگری برطبق قوانین و مقررات مربوطه در اولویت می باشند.