به اطلاع می رساند بیمارستان آفتاب هشتم شهرستان خور و بیابانک از بیمارستانهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، جهت تکمیل نیروی حفاظت فیزیکی(انتظامات)، نیازمند یک نفر نیرو از بین آقایان واجد شرایط به صورت شرکتی از طریق آزمون کتبی، مصاحبه و انجام تست ورزش با اخذ نظریه هسته  گزینش دانشگاه  می باشد.

زمان ثبت نام : از تاریخ 1400/6/27 لغایت 1400/6/29

شرایط پذیرش

1-داشتن شرایط عمومی و اختصاصی مطابق شیوه نامه معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

2-پذیرش نیرو فقط از بین آقایان انجام می گردد.

3-حداقل مدرک تحصیلی دیپلم می باشد.

4-بومی بودن داوطلب دارای امتیاز ویژه در نمره نهایی آزمون می باشد و لذا افراد غیربومی( خارج از شهرستان خور و بیابانک ) احتمال قبولی بسیار ضعیفی دارند.

تبصره: بومی شهرستان به افرادی اطلاق می گردد که یک یا چند شرط ذیل را دارا باشند.

الف) محل تولد داوطلب، شهرستان خور و بیابانک باشد.

ب) 10 سال سابقه سکونت در شهرستان مذکور با تکمیل فرم مخصوص استشهاد محلی و تایید کلانتری

ج) تحصیل در مقاطع ابتدایی، راهنمایی یا متوسطه به مدت چهار سال در شهرستان خور و بیابانک

5-حداکثر سن برای متقاضیان 30 سال می باشد و جانبازان، آزادگان، رزمندگان و خانواده محترم شهدا، جانبازان و آزادگان با شرایط مندرج در شیوه نامه بکارگیری نیرو در قالب خرید خدمات از بخش خصوصی( بسته به نوع ایثارگری 5 یا 15 سال) دارای تخفیف سنی می باشند. همچنین مدت خدمت سربازی به حداکثر سن اضافه می گردد.

6-حداقل قد برای متقاضیان 170 سانتی متر می باشد و نیز BMI  افراد می بایست وضعیت استاندارد داشته باشد.

نحوه ثبت نام:

-مراجعه حضوری به آدرس بیمارستان و تحویل مدارک زیر

-مدارک لازم جهت ثبت نام:

کپی شناسنامه از همه صفحات – کپی کارت ملی – کپی کارت پایان خدمت – کپی مدرک تحصیلی (حداقل دیپلم)– در صورت عضویت در بسیج ارایه کپی کارت عضویت بسیج-؟ قطعه عکس

-آدرس محل تحویل مدارک: شهرستان خور و بیابانک-خ دارایی-    بلوار حضرت آیت الله خامنه ای- بیمارستان آفتاب هشتم – دفتر انتظامات بیمارستان

زمان و محل آزمون متعاقبا به داوطلبین اعلام خواهد شد.