اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، جهت تکمیل نیروی حفاظت فیزیکی(انتظامات) در مرکز ملک شهر، نیازمند 4 نفر نیرو از بین آقایان واجد شرایط به صورت شرکتی و از طریق آزمون کتبی، مصاحبه و انجام تست ورزش با اخذ نظریه هسته گزینش دانشگاه علوم پزشکی می باشد.

زمان ثبت نام: از روز یکشنبه 1400/06/21 لغایت سه شنبه 1400/06/23 به مدت سه روز

شرایط پذیرش
1- داشتن شرایط عمومی و اختصاصی مطابق شیوه نامه معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

2- پذیرش نیرو فقط از بین آقایان انجام می گردد.

3- حداقل مدرک تحصیلی دیپلم می باشد.

4- بومی بودن داوطلب دارای امتیاز ویژه در نمره نهایی آزمون می باشد و لذا افراد غیربومی (خارج از شهرستان اصفهان) احتمال قبولی بسیار ضعیفی دارند.
تبصره: بومی شهر اصفهان به افرادی اطلاق می گردد که یک یا چند شرط زیر را دارا باشند.
الف) محل تولد داوطلب، شهر اصفهان باشد.
ب) 10 سال سابقه سکونت در شهر اصفهان با تکمیل فرم مخصوص استشهاد محلی و تایید کلانتری
ج) تحصیل در مقاطع ابتدایی، راهنمایی یا متوسطه حداقل به مدت چهار سال در شهر اصفهان

5- حداکثر سن برای متقاضیان 30 سال می باشد و خانواده محترم شهدا و جانبازان 25% به بالا دارای تخفیف سنی می باشند. همچنین مدت خدمت سربازی به حداکثر سن اضافه می گردد.

6- حداقل قد برای متقاضیان 170 سانتی متر می باشد و نیز BMI  افراد می بایست وضعیت استاندارد داشته باشد.

نحوه ثبت نام:
1-دانلود و چاپ فرم بارگذاری شده اطلاعات فردی و تکمیل فرم توسط داوطلب و تحویل مدارک زیر به آدرس شرکت.
2-مدارک لازم جهت ثبت نام:
کپی شناسنامه از همه صفحات
کپی کارت ملی
کپی کارت پایان خدمت
کپی مدرک تحصیلی (حداقل دیپلم)
در صورت عضویت در بسیج ارایه کپی کارت عضویت بسیج
4 قطعه عکس

تذکرات:
لطفا پس از تکمیل فرم دانلود شده، مدارک مذکور را به ترتیب بالا تنظیم نموده و پس از الصاق 4 قطعه عکس روی فرم، به دفتر شرکت تحویل نمایید.
آدرس شرکت جهت تحویل مدارک: اصفهان، خیابان بزرگمهر،خیابان هشت بهشت غربی، کوچه 29، ساختمان پردیس، طبقه همکف، واحد 3
ساعت مراجعه: 8:30 الی 12 ظهر

فرم اطلاعات فردی