دفتر نمایندگی ولی فقیه در استان اصفهان با توجه به‌ شرایط فوق حاد کرونایی و بر اساس اعلام نیازدانشگاه علوم پزشکی اصفهان به کپسول های اکسیژن، فراخوانی را در خصوص تامین فوری این کپسول ها اعلام نمود.

در ایام سوگواری حضرت اباعبدالله به همت خيران، خادمان و عزاداران سالار شهیدان ظرف چند روز و تا این لحظه حدود ۱۱۰ کپسول اکسیژن تامین و سفارش داده شده و از دفتر امام‌ جمعه اصفهان به بیمارستان هایی که نیاز مبرم به این کپسول ها دارند ارسال می گردد و تاکنون تعدادی نیز به مراکز آموزشی درمانی الزهرا(س) و عیسی بن مریم(ع) اهدا گردیده است.

نکته حائز اهمیت این است که همه هزینه این کپسول ها توسط خیرانی که خودشان بر پا کننده روضه و خادمان و عزاداران حضرت اباعبدالله الحسين(ع) هستند تامین شده که برخلاف تبلیغات معاندین، نشان می دهد جان و سلامتی مردم برای عزاداران و برپا کنندگان عزاداری بسیار اهمیت دارد .

لذا از عموم مردم سوگوار سالار شهیدان و ابوالفضل العباس(ع) درخواست می شود در راستای اجرای سیره ائمه معصومین در این ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسين(ع) جهت کمک به جان هموطنان بیمار در بخش های مختلف بیمارستانها و خارج از بیمارستانها، در این امر خیر که طبق اعلام دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیاز اصلی و فعلی بیمارستان های سطح استان می باشد سهیم شوند و برای مشارکت با دفتر نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان تماس حاصل نمایند.

لازم به ذکر است با توجه به کمیاب بودن و قیمت بالای کپسول اکسیژن و وجود بازار سیاه در این خصوص با پیگیری های انجام شده این دفتر با تولید کننده، هزینه هر کپسول خام را یک میلیون و چهارصد هزار تومان برآورد نموده است، که هم استانی های گرامی به هر تعداد که در توان دارند می توانند در این امر خیر مشارکت کنند.