قابل توجه کادر پرستاری بازنشسته، شاغل در مراکز خصوصی و غیر شاغل
با توجه به شدت یافتن پیک پنجم بیماری کووید ۱۹ و نیاز به افزایش تعداد تخت های بیمارستانی در مراکز ریفرال مانند بیمارستان های الزهرا(س)  و امین به استحضار می رساند که دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به دنبال بکارگیری کادر پرستاری از روش های زیر است:
1. کار دانشجویی به مبلغ هر ساعت ۲۰۰ هزار ریال تا پایان شهریور
2. استفاده از خدمات سایر دستگاه ها برای انجام خدمات در خارج از ساعات موظف اداری به صورت ساعتی و با مبلغ مشابه ساعت اضافه کار کارمندان پیمانی هم ردیف در دانشگاه تا پایان شهریور ماه
3. بکارگیری بازنشستگان دانشگاه و سایر دستگاه ها با رعایت قانون بازنشستگی برای مدت معین به صورت قراداد موقت/ساعتی/ حق الزحمه و یا خرید خدمت( ۸۹ روزه)
تمامی افراد واجد شرایط با هماهنگی معاونت درمان و مدیریت منابع انسانی دانشگاه پس از معرفی توسط  بیمارستان ها/ دانشکده پرستاری و مامایی و تکمیل فرم خوداظهاری و تائید نیاز مشغول بکار خواهند شد.
امید است با همکاری و همیاری همه اعضای نظام سلامت بتوانیم از هموطنان خود در شهر اصفهان محافظت کنیم.
همکاران گرامی متقاضی جهت اطلاعات بیشتر می توانند به بخشنامه شماره ۲/۷۹۰۱/د مورخ ۱۴۰۰/۵/۱۲ مراجعه نموده یا با معاونت درمان شماره داخلی ۲۳۸ تماس حاصل نمایند.

فرم خوداظهاری متقاضیان