آزمون ورودی دوره کارشناسی ارشد رشته‌هاي گروه علوم پزشكي سال تحصيلي 1401-1400، روزهای  پنجشنبه و جمعه 31 تیرماه و اول مردادماه، در 4 نوبت، در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار خواهد شد.
نکات مهم و قابل توجهی که داوطلبان بایستی به آن نوجه نمایند:
- محل ورود داوطلبان در روز آزمون، درب غربی دانشگاه واقع در خیابان شهدای صفه درب ورودی دانشکده دندانپزشکی (بالاتر از درب اصلی بیمارستان الزهرا (س)) می باشد. ورود داوطلبان به دانشگاه با خودرو شخصی بلامانع است.
- محل برگزاری آزمون در مرکز تدبیر (ساختمان تدبیر دانشگاه علوم پزشکی) می باشد. محل برگزاری آزمون تعدادی از داوطلبان که آزمون آن ها پنجشنبه بعدازظهر می باشد دانشکده پرستاری در مجاورت مرکز تدبیر است. لذا قبل از ورود به حوزه آزمون به تابلوهای راهنما دقت فرمائید.
- کلیه داوطلبان فقط به شرط همراه داشتن پرینت کارت ورود به جلسه آزمون (که دریافت آن فقط از تاریخ 22/4 تا 27/4 امکانپذیر است) و اصل کارت ملی یا شناسنامه عکسدار اجازه ورود خواهند داشت و امکان پرینت و دریافت کارت ورود به جلسه در محل حوزه امتحانی میسر نمی باشد.
- لازم است داوطلبان در نوبت های صبح از ساعت 15/7 تا حداکثر 30/8 و در نوبت های عصر از ساعت 15/13 تا حداکثر 30/14 در  محل آزمون حاضر باشند.
- از به همراه داشتن کیف، تلفن همراه و هرگونه وسایل اضافی دیگر در حوزه آزمون خودداری شود.
- وسایل لازم فقط کارت ورود به جلسه آزمون، اصل کارت ملی یا شناسنامه، ماسک سه لایه (غیر پارچه ای)، یک قطعه عکس 4*3، مداد مشکی نرم، مدادتراش و پاک کن و سنجاق (جهت الصاق کارت به سینه قبل از ورود به حوزه آزمون) می باشد.
- تلفن تماس ضروری برای داوطلبان  03137927650  و 03137927651 می باشد.