نخستین جشنواره آموزشی دانشگاه بهمن ماه 99 برگزار می گردد

معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در نظر دارد هرساله اقدام به برگزاری جشنواره آموزشی نماید تا بدین نحو از زحمات شایسته اعضای هیأت علمی برجسته در حوزه آموزش که خدمات شایان توجهی و درخشانی در زمینه های آموزشی به عرصه عمل گذارده اند، تقدیر نماید.
 این جشنواره در سال جاری در شانزدهم بهمن ماه مقارن با ایام دهه مبارک فجر و سالروز پیروزی انقلاب اسلامی برگزار می گردد، تا بدینوسیله از مقام مقدس استاد "اعم از اساتید بازنشسته، اساتید ارتقا مرتبه به مقام شامخ استادی و در گذشتگان جامعه علمی دانشگاه" تجلیل به عمل آورد.

همچنین در این جشنواره از خدمات تأثیر گذار گروههای برگزیده آموزشی، مجریان فرایندهای برتر جشنواره آموزشی شهید مطهری، فعالان در آموزش مجازی، معاونین، روسای مراکز آموزشی درمانی و مدیران گروههای آموزشی خط مقدم برخورد با بیماری کووید 19 نیز تقدیر به عمل خواهد آمد تا بدانند دانشگاه همواره وامدار و مدیون تلاش، نوآوری و ایثار آنان است.

یادآور می گردد با توجه به همه گیری بیماری کووید 19و محدودیت های الزامی در برگزاری حضوری مراسم در شرایط کنونی، تمهیدات لازم برای برگزاری مراسم بصورت نیمه حضوری از طریق لینک http://aparat.com/webda.mui.ac.ir در بستر آپارات فراهم شده است و مقرر گردید تقدیر حضوری از برگزیدگان در جلساتی مجزا و طبق برنامه زمانی ذیل صورت پذیرد تا امکان فاصله گذاری اجتماعی و رعایت سقف تعداد مجاز حاضرین در جلسات در وضعیت زرد میسر و از تجمع کنترل نشده افراد و نگرانی های مربوط به انتقال بیماری کووید 19 جلوگیری به عمل آید.

برنامه جشنواره