معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در نظر دارد به منظور تامین نیاز مراکز تحقیقاتی دانشگاه، فارغ التحصیلان دارای مدرک دکترای تخصصی را جهت همکاری در قالب انجام تعهدات به صورت هیأت علمی یا غیر هیأت علمی دعوت به همکاری نماید.

برگزاری این فراخوان و جذب متقاضیان در چارچوب شیوه‌نامه‌ مصوب یکصد و ششمین جلسه هیات اجرایی جذب دانشگاه ارائه شده در پیوست ۱ خواهد بود. همچنين، رشته های مورد نیاز و مراکز تحقیقاتی واجد شرایط جذب نیرو به شرح جدول پیوست ۲ می باشد.

متقاضیان می بایست مدارک خود را در قالب DVD یا CDدر دو نسخه از طریق پست پیشتاز به آدرس زیر ارسال نمایند.

اصفهان، خیابان هزار جریب، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اصفهان، ساختمان شماره ۴، معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، مدیریت توسعه و ارزیابی تحقیقات، کد پستی: ۸۱۷۴۶۷۳۴۶۱

برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید.