با توجه به اینکه یکی از راههای ارتقای سطح کارایی و اثربخشی سازمانهای بزرگ ارتباط مستمر بین مدیران و کارکنان به عنوان صاحبان اصلی فرایندها هستند و هرگونه پیشرفت و بهبود در سازمان ها به واسطه نقش محوری نیروی انسانی صورت می گیرد، معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در نظر دارد طی یک پیمایش کوتاه مدت، ایده های کاربردی تمامی مدیران و کارکنان سطوح مختلف سازمانی را از تاریخ ابلاغ بخشنامه تا تاریخ 27 مهرماه از طریق لینک https://tahavolisfahan.digisurvey.net/6uutg در دو محور زیر دریافت نماید.

الف) مشکلات و یا نواقص موجود

ب) پیشنهادات نوآورانه

یادآور می گردد از آنجا که فرایند ارزیابی عملکرد واحدهای تابعه دانشگاه ( بصورت مجزا ) در دستور کار این معاونت قرار دارد، درصد مشارکت کارکنان هر واحد تاثیر مستقیمی بر امتیاز مکتسبه خواهد داشت.

مزایای شرکت در تکمیل پرسشنامه:

آگاهی معاونین، روسا و مدیران محترم از پیشنهادات و مشکلات ارایه شده در حوزه تحت سرپرستی به جهت ایجاد سازوکار مناسب برای حل مشکل یا بهبود فرایندها.

تجلیل از ایده پردازان برتر (ارایه دهندگان پیشنهادات/ مشکلات) در جشنواره سالیانه مدیریت دانش

همکاری مستمر صاحب ایده در فرایند اجرایی شدن پیشنهادات و یا رفع مشکلات