آزمون کتبی صلاحیت بالینی پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همزمان با سایر دانشگاه های مجری کشور ساعت 9 صبح روز پنج شنبه سوم مهرماه در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار خواهد شد.

لازم است داوطلبان ساعت ۸ صبح در محل برگزاری آزمون (سه راه حکیم نظامی- خیابان شهدای صفه- بالاتر از درب ورودی مرکز آموزشی درمانی الزهرا(س) درب غربی دانشگاه «درب دندانپزشکی»- خیابان تدبیر- ساختمان تدبیر- مجتمع آموزشی کلاسها و آزمونهای تدبیر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان) حضور داشته باشند. داوطلبان می توانند در روز آزمون از خودروی شخصی استفاده نمایند.

همچنین داوطلبان بایستی موارد زیر را رعایت نمایند:
 -کلیه شرکت کنندگان لازم است ماسک و در صورت نیاز دستکش همراه داشته باشند. ضمناً رد و بدل کردن اشیاء و وسایل بین داوطلبین در طول برگزاری آزمون ممنوع است.
-  لازم است متقاضیان از آوردن کیف، موبایل و هرگونه لوازم اضافی خودداری نمایند.
 -لازم است کلیه داوطلبین در تمام مراحل برگزاری آزمون کلیه پروتکل های بهداشتی را رعایت نمایند.