امداد رسانی و خدمات دانشگاه به زائران کربلا در ایام اربعین حسینی

دکتر گله داری معاون بهداشت و رییس مرکز بهداشت استان و جانشین کمیته بهداشت و درمان اربعین استان اصفهان در گفتگو با خبرنگار وبدا به خدمات بهداشتی و درمانی ارائه شده در ایام اربعین اشاره کرد و گفت: ۲۸ موکب اربعین حسینی استان اصفهان در قالب موکب خدمات پزشکی به زائرین حضرت اباعبدالله الحسین (علیه السلام) خدمات ارائه نمودند.

ایشان با بیان اینکه برای تمامی موکب های اربعین استان اصفهان، رابط بهداشتی نیز در نظر گرفته شد، گفت: ۵ تیم بازرس بهداشتی در قالب بهداشت محیط و مبارزه با بیماریها از سوم تا شانزدهم شهریور ماه در مسیر پیاده روی اربعین (نجف تا کربلا) مستقر شدند.

جانشین دبیر کمیته بهداشت و درمان اربعین دانشگاه از همراهی و مشارکت عتبات عالیات استان با دانشگاه علوم پزشکی اصفهان خبر داد که در تیم های بازرسی، بازرسان عتبات عالیات استان نیز حضور داشتند.

وی تشکیل یک گروه الکترونیکی در ایتا با حضور رابطین بهداشتی حاضر در مسیر نجف تا کربلا به منظور ارائه مشاوره و راهنمایی در برخورد با هر گونه مشکل احتمالی با جمعی از مسئولان و پزشکان را از دیگر اقدامات این کمیته برشمرد.

دکتر گله داری گفت : در ایام اربعین حسینی کارشناسان اورژانس پیش‌بیمارستانی استان اصفهان با استقرار در مرز چذابه به بیش از یک هزار و 800 نفر زائر خدمت رسانی کردند که بیشتر این خدمات به مراجعه کنندگان بصورت سرپایی انجام گرفت.

وی با بیان اینکه واحدهای امدادی اورژانس استان اصفهان از روز سه شنبه سی و یکم مردادماه برای پوشش امداد سلامت در مراسم پیاده روی اربعین حسینی از اصفهان بطرف مرز چذابه اعزام شدند، تصریح کرد: 10 واحد امدادی اورژانس استان اصفهان شامل 8 دستگاه آمبولانس، یک دستگاه موتورلانس و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس اورژانس استان برای خدمت رسانی به زائران اربعین  تا روز شنبه هجدهم شهریورماه مستقر شدند که به صورت تمام وقت مشغول فعالیت بودند .

دکتر گله داری گفت: 30 نفر از پرسنل عملیاتی اورژانس استان اصفهان در این امداد رسانی حضور داشتند و به زائران اربعین حسینی بصورت ارائه مراقبت های سرپایی در محل خدمت کرده و همچنین مواردی را نیز به مراکز درمانی منتقل نمودند.

دکتر گله داری نیز به مراسم جاماندگان اربعین اشاره کرد و افزود: 17 واحد امدادی آمبولانس و 3 واحد امداد موتوری اورژانس پیش بیمارستانی استان اصفهان در روز اربعین در مسیرهای پیاده روی مراسم جا ماندگان اربعین مستقر شدند و در این روز نیز به مردم امداد رسانی کردند.

جانشین دبیر کمیته بهداشت و درمان اربعین استان اصفهان نیز به اعزام دو تیم درمان از سوم تا هفدهم شهریورماه به شهرهای مرزی اشاره کرد و افزود : این تیم ها شامل متخصصین بیهوشی و طب اورژانس، فوق تخصص جراحی قلب و عروق، جراحی عمومی، پزشک عمومی، تیم پرستار  و کمک پرستار بوده که  تمامی این پرسنل به صورت داوطلبانه و عشق به سالار شهیدان اباعبدالله الحسین علیه السلام فعالیت وخدمت رسانی می کردند.