تشریح اقدامات کمیته بهداشت و درمان ستاد سفرهای استانی از زبان معاون درمان دانشگاه

معاون درمان و جانشین رئیس کمیته بهداشت و درمان ستاد سفرهای استانی اصفهان گفت: از 24 اسفندماه تا 14 فروردین ماه امسال، 23 نفر فوت بیمار کرونایی در مراکز تحت پوشش دانشگاه ثبت شده است.

دکتر سید مرتضی حیدری در گفتگو با خبرنگار وبدا از افزایش مراجعین به اورژانس بیمارستانی و رشد مراجعین سرپایی به اورژانس خبر داد و افزود: در این بازه زمانی بالغ بر 229 هزار و 124 مورد مراجعه به اورژانس صورت گرفته است که از این تعداد 185 هزار و 130 مورد سرپایی بودند و 49 هزار و 873 نفر بستری شدند.

وی با اشاره به اینکه 643 نفر به بخش آی سی یو و یک هزار و 64 نفر به بخش سی سی یو منتقل شدند، ادامه داد: در پیک هشتم کرونا،  701 بیمار کرونایی بستری شدند.

معاون درمان و جانشین رئیس کمیته بهداشت و درمان ستاد سفرهای استانی اصفهان تصریح کرد: بیش از 12 هزار  و 318 مورد بازدید از اماکن عمومی صورت گرفته  که 33 هزار و  960 مورد از مراکز تهیه و توزیع  مواد غذایی و 2 هزار و 841 مورد از اماکن بین راهی بازرسی انجام گرفته است.

وی ادامه داد: 734 مورد نمونه برداری از مواد غذایی مشکوک انجام، بالغ بر 687 مورد ارجاع تخلفات به مراجع قضایی و 237 مورد پلمب نیز انجام شده است.

دکتر حیدری افزود: بیش از 90 تیم بازرسی برای طرح نوروزی ساماندهی شدند که طی بازدید از اماکن، رستوران ها ، هتلها، مسافرخانه ها و جاهایی که پذیرای مسافران نوروزی بودند نمونه برداری از آب اشامیدنی، مواد غذایی و غیره صورت گرفت.

وی افزود: باتوجه به اهمیت حفظ آمادگی بخش واکسیناسیون، در این راستا مراکزی جهت غربالگری نوزادان و نمونه گیری از پاشنه پا برای تست های تیروئید در نظر گرفته شد .

معاون درمان و جانشین رئیس کمیته بهداشت و درمان ستاد سفرهای استانی اصفهان با اعلام اینکه در این مدت 246 مورد بیمار دیالیزی داشتیم که 662 جلسه دیالیزی مهمانی ما بودند، خاطرنشان کرد: به منظور درمان بیماران قلبی و سکته مغزی دو کد حیاتی برای آنها در نظر گرفتیم.

وی ادامه داد: همچنین تیم های نظارتی با حضور 40 کارشناس برای بازدید از مراکز بهداشتی درمانی و بر نحوه ارائه خدمات به ویژه در مکان هایی که مداخلات حیاتی صورت می گرفت، در نظر گرفتیم.