رفتن به محتوای اصلی
x

در گفتگو با دکتر مصلحی: نخستین مرکز جامع سنجش و ارتقاء سلامت منابع انسانی دانشگاه راه اندازی شد

دکتر محسن مصلحی،‌ معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به شاخص های عملکردی دانشگاه از راه اندازی اولین مرکز جامع سنجش و ارتقاء سلامت منابع انسانی، راه اندازی اولین قرارگاه مدیریت منطقی افزایش درآمدها و کاهش هزینه ها در کشور، کسب نشان سه ستاره در اولین پایش صورت گرفته توسط معاونت توسعه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی خبر داد.

به گزارش خبرنگار وبدا،‌ انتخاب دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به عنوان دستگاه منتخب استان در جشنواره شهید رجایی سال ۱۴۰۱ از سوی استانداری اصفهان و انتخاب دانشگاه به عنوان دستگاه برتر در ثبت تجارب مرتبط با کووید ۱۹ از دیگر افتخارات کسب شده دانشگاه است.

دکتر مصلحی همچنین به تبدیل وضعیت بیش از ۴ هزار نفر از ایثارگران و بکارگیری شش نفر از روشندلان در واحدهای تابعه دانشگاه در ماه های اخیر اشاره نمود.

  • اضافه شدن ۴۸۰ هزارمتر مربع فضای درمانی و بهداشتی در ۱۷۰ مرکز وابسته به دانشگاه

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه اظهار نمود: احداث بالغ بر ۴۰۰ هزار متر مربع فضای  درمانی  در ۵۰ بیمارستان و افزوده شدن بالغ بر ۸۰ هزار متر مربع فضای بهداشتی برای حدود ۱۲۰ مرکز بهداشتی درمانی درحال انجام است  که حدود ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته اند.

دکتر مصلحی به مصوبات سفر ریاست جمهوری به اصفهان اشاره کرد و افزود: در دور اول ریاست جمهوری  ۷۷ پروژه درمانی و بهداشتی تصویب شد که  حدود ۱۵ پروژه تاکنون به بهره برداری رسیده است، در صورت تامین منابع مالی شاهد بهره برداری از مابقی پروژه ها درآینده نزدیک نیز خواهیم بود.

وی تصریح کرد: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون ۵۰ مرکز بهداشتی درمانی و ۲۰ مرکز آموزشی، درمانی و .... به بهره برداری رسیده است.

  • استقرار ۲ هزار دستگاه پیشرفته پزشکی در ۳۸ بیمارستان استان

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه همچنین از تامین بالغ بر ۲هزار دستگاه پیشرفته پزشکی برای ۳۸ بیمارستان تابعه با ۵ هزار و ۲۰۰ تخت فعال خبر داد و اعلام کرد: تجهیزو بهره برداری از اولین دستگاه پت اسکن استان اصفهان،‌ تجهیز اولین بخش پیوند آلوژن استان اصفهان در بیمارستان الزهرا(س) و تامین سه دستگاه MRI در بیمارستان های شهدای لنجان و الزهرا(س) از دیگر دستاوردهای دانشگاه در عرصه تجهیزات پزشکی است.

وی به  تامین چهار دستگاه سی تی اسکن  جهت بیمارستان های حضرت محمد (ص) میمه و حضرت رسول اکرم (ص) فریدونشهر، محمد رسول الله مبارکه و سید الشهدا (ع) اصفهان اشاره کرد و افزود: تجهیز بخش های PICU در مراکز آموزشی درمانی الزهرا(س) و کودکان امام حسین (ع)، تهیه مقدمات راه اندازی بخش پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و راه اندازی دستگاه پیشرفته آزمایشگاهی NMR و تامین تجهیزات مورد نیاز کلیه مراکز بهداشتی درمانی و آموزشی از دیگر اقدامات دانشگاه می باشد.

  • جذب نیروی انسانی مورد نیاز دانشگاه

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه نیز به چشم انداز دانشگاه در شش ماهه دوم امسال اشاره کرد و گفت: بدنبال افتتاح بیش از ۱۵ پروژه در هفته دولت تمرکز این معاونت بر تامین نیروی انسانی، تجهیزات بیمارستانی و مراکز بهداشت و درمان خواهد بود که  بخشی در دهه مبارک فجر امسال و بخشی از پروژه ها در سال آتی به بهره برداری خواهد رسید.

وی افزود: همچنین انجام فاز مطالعاتی احداث بیمارستان بزرگ یک هزار تختخوابی اصفهان و فعال تر شدن قرارگاه مدیریت افزایش منطقی درآمدها و هزینه های دانشگاه از اولویت برنامه های دانشگاه در شش ماه دوم سال جاری می باشد.

شایان ذکر است دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ۳۲ هزار پرسنل، بالغ بر یک هزار نفر عضو هیئت علمی در ۹۶۰  مرکز بهداشت، ۳۸ بیمارستان و نیز ۱۶۱ پایگاه اورژانس پیش بیمارستانی به صورت شبانه روزی دارد که به مردم عزیز استان اصفهان و استان های همجوار ارائه خدمت می نماید.