تغذیه مناسب، سدی در برابر آسیبهای اشعه ماوراء بنفش
دفتر بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت وزارت بهداشت اعلام کرد: با رعایت نکات تغذیهای ساده و مصرف مواد غذایی خاص، میتوان بدن را در برابر اثرات مضر اشعه ماوراء بنفش محافظت کرد. این اشعه که از نور خورشید ساطع میشود، میتواند با تولید رادیکالهای آزاد و تخریب ترکیبات مهم بدن، به سلامت سلولها آسیب بزند.
بر اساس اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، خوردن غذاهای غنی از آنتیاکسیدان مانند ویتامین C، ویتامین E و کاروتنوئیدها میتواند در برابر آسیبهای ناشی از اشعه UV نقش محافظتی داشته باشد. همچنین، ترکیبات پلیفنولی موجود در چای، قهوه، انواع توت، پیاز، سیر و انار با کاهش التهاب و کمک به ترمیم DNA، به سلامت پوست کمک میکنند.
از سوی دیگر، توصیه میشود مصرف اسیدهای چرب امگا ۳ افزایش و امگا ۶ کاهش یابد. این تغییر میتواند پاسخ سیستم ایمنی به اشعه UV را بهبود دهد و از آسیبهای پوستی جلوگیری کند.
در عین حال، مصرف غذاهای تازه و کمفرآوریشده به دلیل دارا بودن آنتیاکسیدانهای طبیعی بر استفاده از مواد غذایی صنعتی و پر فرآوری ارجحیت دارد.
- Log in to post comments
- 6 بازدید