رفتن به محتوای اصلی
x

نکات بهداشتی در تهیه و توزیع غذای نذری

🔘پخت کامل گوشت و برنج؛ عدم استفاده از غذاهای نیم‌پز یا مانده.
🔘پرهیز از نگهداری طولانی غذا در دمای محیط.
🔘استفاده از ظروف یک‌بار مصرف مناسب (ترجیحاً گیاهی یا آلومینیومی) و غیرمضر برای گرما.
🔘جلوگیری از تماس مستقیم دست با غذا.
🔘توزیع توسط افراد سالم و بدون علائم بیماری.
🔘استفاده از پنجره، هواکش یا سیستم تهویه
🔘شست‌وشوی روزانه ظروف و لوازم آشپزخانه.
🔘استفاده از آب سالم برای وضو، شرب و شستشو.
🔘دفع بهداشتی فاضلاب و زباله‌ ها.
🔘جلوگیری از تجمع زباله و پسماند در اطراف محل توزیع غذا.
🔘اطمینان از سالم بودن آب شرب مورد استفاده در پخت و شرب.