رفتن به محتوای اصلی
x

توصیه‌های بهداشتی مهم به عزاداران حسینی؛

⬅️تاکید بر عدم استفاده از ظروف پلاستیکی در مراسم‌ها

 

⬅️گوشت از مراکز مجاز تهیه شود

 

🔹استفاده از مواد غذایی سالم، اجتناب از ظروف پلیمیری و توزیع سریع غذا پس از پخت، سه عامل کلیدی در پیشگیری از مسمومیت‌های غذایی در ایام عزاداری است.

 

🔹گوشت مورد استفاده برای نذری‌ها باید صرفاً از کشتارگاه‌های رسمی و مجاز تهیه  و از خرید محصولات فله‌ای و بدون برچسب به‌طور جدی خودداری شود.

 

🔹در خرید روغن باید نه‌تنها به تاریخ انقضا، بلکه به تاریخ تولید نیز توجه ویژه‌ای داشت، همچنین یخ مورد استفاده در این مراسم باید بسته‌بندی‌شده و بهداشتی باشد.

 

🔹ظروف مورد استفاده برای طبخ باید کاملاً شسته و ضدعفونی شوند و نباید از یک ابزار برای مواد خام و غذای پخته استفاده کرد.