از سوی دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تشریح شد؛ توصیههای تغذیهای در شرایط بحران
از سوی دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تشریح شد؛ توصیههای تغذیهای در شرایط بحران
🔵توصیههای تغذیهای در شرایط بحران
🔵به اندازه نیاز خانوار خرید موادغذایی انجام شده و از خرید و انبار کردن بیش از اندازه موادغذایی خودداری شود.
🔵واحدهای تولیدی مواد غذایی در کشور با تمام ظرفیت در حال کار هستند و نگرانی خاصی بابت دسترسی به مواد غذایی ضروری در کشور وجود ندارد.
🔵غذاهای سالم و فاسدنشدنی در دسترس داشته باشید.
🔵لزوم دسترسی به آب آشامیدنی سالم
🔵دریافت انرژی را متناسب با سطح فعالیت خود تنظیم کرده و از مصرف بی رویه کالری خودداری کنید.
🔵تاکید بر مصرف پروتئین برای حفظ توده عضلانی
🔵در صورت تشدید تنش ها، منابع پروتئینی فاسد نشدنی با ماندگاری بالا مانند گوشتهای کنسرو شده، حبوبات، سویا یا آجیل را در اولویت قرار دهید.
🔵تاکید بر مصرف میوه و سبزی برای تامین فیبر/ اگر میوه و سبزی در دسترس نبود، میتوان از میوه های خشک و یا میوهها و سبزیجات کنسرو شده استفاده کرد.
🔵مصرف تنقلات و غذاهای آماده و فرآوریشده و فست فودها حتی الامکان محدود شود.
🔵مصرف لبنیات فراموش نشود.
- Log in to post comments
- 11 بازدید