رفتن به محتوای اصلی
x

 پیام مشترک امام جمعه و استاندار اصفهان در پی اقدام تروریستی و تجاوز هوایی رژیم خبیث و کودک‌کش صهیونیستی به ايران اسلامي

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری اصفهان، حضرت آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد نماینده ولی فقیه و امام جمعه اصفهان و دکتر مهدی جمالی نژاد استاندار اصفهان در پی اقدام تروریستی و تجاوز هوایی رژیم خبیث و کودک‌کش صهیونیستی به کشورمان پیام مشترکی صادر کردند.

متن پیام به این شرح می باشد:

              بسم الله الرحـمن الـرحیم 

🔸مردم شریف و شهیدپرور استان اصفهان، خبر حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به نقاطی از کشور عزیزمان که منجر به شهادت جمعی از هم‌وطنان عزیز‌‌ و نیز چند تن از فرماندهان و دانشمندان برجسته و متعهد انجامید، موجب اندوه عمیق همه ما گردید.  

🔸یقینا خوی وحشی رژیم صهیونیستی گریبان این رژیم را پیش از آن که بتواند بر اقدامات جنایتکارانه خود اصرار بورزد خواهد گرفت و خون پاک شهیدان جمهوری اسلامی ایران، نابودگر این لکه منحوس خواهد بود. ملت ایران بیش از پیش بر اهتزاز پرچم مقاومت و ادامه راه شهیدان خود پایبند بوده و با هوشیاری و وحدت اجازه نخواهند داد که اهداف شوم دشمنان در این خاک به ثمر بنشیند. 

🔸اینجانبان، ضمن محکومیت شدید این اقدام غیرانسانی و ضدبشری، مراتب تسلیت و همدردی خود را با ملت غیور ایران اسلامی و خانواده‌های معزز شهدا ابراز داشته و برای مجروحان این حادثه دردناک شفای عاجل مسئلت می‌نماییم.  

🔸از هم‌استانی‌های عزیز درخواست می‌شود ضمن حفظ خونسردی، از انتشار شایعات و اخبار تأییدنشده در فضای مجازی پرهیز کرده و صرفاً از منابع رسمی و رسانه ملی اخبار را پیگیری نمایند. انتظار می‌رود فعالان رسانه‌ای و فضای مجازی، با حفظ هوشمندی، آرامش روانی جامعه را در اولویت قرار دهند. 

🔸در این روزهای سخت، وحدت، همبستگی و آرامش، سرمایه‌ای بزرگ برای مقابله با توطئه‌های دشمنان این مرز و بوم است. 

🔸انتقام و پاسخ کوبنده به این جنایات وحشیانه و دفاع از آرمان پاک سرداران و شهیدان مظلوم این واقعه قطعی و خواسته تمام ملت ایران است.
 

What we do

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes.

TypeError: implode(): Argument #2 ($array) must be of type ?array, string given in implode() (line 247 of themes/gavias_edubiz/gva_elements/gsc_icon_box.php).
implode() (Line: 247)
Drupal\gavias_blockbuilder\shortcodes\gsc_icon_box::sc_icon_box() (Line: 158)
Drupal\gavias_blockbuilder\shortcodes\gsc_icon_box->render_content() (Line: 85)
include() (Line: 92)
gavias_blockbuilder_frontend() (Line: 48)
Drupal\gavias_blockbuilder\Plugin\Field\FieldFormatter\BlockBuilderFormatter->viewElements() (Line: 91)
Drupal\Core\Field\FormatterBase->view() (Line: 268)
Drupal\Core\Entity\Entity\EntityViewDisplay->buildMultiple() (Line: 282)
Drupal\layout_builder\Entity\LayoutBuilderEntityViewDisplay->buildMultiple() (Line: 340)
Drupal\Core\Entity\EntityViewBuilder->buildComponents() (Line: 24)
Drupal\node\NodeViewBuilder->buildComponents() (Line: 282)
Drupal\Core\Entity\EntityViewBuilder->buildMultiple() (Line: 239)
Drupal\Core\Entity\EntityViewBuilder->build()
call_user_func_array() (Line: 113)
Drupal\Core\Render\Renderer->doTrustedCallback() (Line: 870)
Drupal\Core\Render\Renderer->doCallback() (Line: 432)
Drupal\Core\Render\Renderer->doRender() (Line: 248)
Drupal\Core\Render\Renderer->render() (Line: 165)
Drupal\Core\Render\Renderer->Drupal\Core\Render\{closure}() (Line: 638)
Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext() (Line: 166)
Drupal\Core\Render\Renderer->renderInIsolation() (Line: 526)
Drupal\node\Plugin\Search\NodeSearch->indexNode() (Line: 490)
Drupal\node\Plugin\Search\NodeSearch->updateIndex() (Line: 80)
search_cron() (Line: 337)
Drupal\Core\Cron->Drupal\Core\{closure}() (Line: 395)
Drupal\Core\Extension\ModuleHandler->invokeAllWith() (Line: 345)
Drupal\Core\Cron->invokeCronHandlers() (Line: 159)
Drupal\Core\Cron->run() (Line: 75)
Drupal\Core\ProxyClass\Cron->run() (Line: 65)
Drupal\automated_cron\EventSubscriber\AutomatedCron->onTerminate()
call_user_func() (Line: 111)
Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch() (Line: 115)
Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->terminate() (Line: 66)
Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->terminate() (Line: 715)
Drupal\Core\DrupalKernel->terminate() (Line: 22)