رفتن به محتوای اصلی
x

برگزاری نشست مشترک دانشگاه با انجمن صنفی کارفرمایان صنایع غذایی استان اصفهان

پنج شنبه ۱۴ اردیبهشت‌ماه، نشستی با حضور رئیس دانشگاه، معاونین توسعه مدیریت و منابع و غذا و داروی دانشگاه، اعضای هیأت‌مدیره انجمن صنفی کارفرمایان صنایع غذایی استان در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.
در این نشست  اعضای هیأت‌مدیره انجمن صنفی کارفرمایان صنایع غذایی استان، به بیان مسائل، دغدغه‌ها و مشکلات موجود در حوزه صنعت غذا پرداختند و در ادامه تصمیمات لازم جهت پیگیری و رفع این مسائل اتخاذ شد.
همچنین رئیس دانشگاه، ضمن اشاره به بند «خ» ماده ۲۰ قانون برنامه هفتم توسعه، بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت قانونی مالیات شرکت‌های تولیدی در راستای توسعه و تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام دانشگاه تأکید نمود.

ایشان ضمن قدردانی از تشکیل چنین نشست ها از اعضای هیأت ‌مدیره انجمن صنفی درخواست نمود که با حمایت و مشارکت در اجرای این بند قانونی، نقش مؤثری در ارتقای زیرساخت‌های حوزه سلامت استان ایفا کنند.