آیین استقبال از دانشجویان جدیدالورود 1403 با حضور مسئولین دانشگاه برگزار شد

30 مهرماه آیین استقبال از دانشجویان جدید الورود با حضور رئیس دانشگاه، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، معاونین دانشگاه، روسای دانشکده ها، اساتید و جمعی از مدیران، دانشجویان جدیدالورود و خانواده هایشان در سالن شهدای سلامت برگزار شد.

در این مراسم دکتر شیرانی ضمن خوشامدگویی به دانشجویان جدیدالورود و خانواده های ایشان، به اهمیت جایگاه ارزشمند دانشجو اشاره کرد و افزود: دانشجویان بزرگترین سرمایه های کشور هستند و باید در راستای فراگیری علم و ارتقا سطح علمی، حرفه‌ای و پژوهشی خود تلاش کنند.

وی مسئولیت تامین و ارتقای سلامت کل جمعیت استان اصفهان را بر عهده دانشگاه علوم پزشکی اصفهان عنوان کرد که دانشجویان بعنوان سربازان نظام سلامت در این حیطه وظیفه بسیار سنگینی برعهده دارند.

رییس دانشگاه با اشاره به چند نکته طلایی از جمله به روز بودن علم و پژوهش، مطالعه و پشتکار زیاد، برنامه ریزی در کارها و تلفیق ایمان و علم در کنار هم را از رازهای موفقیت و رشد و تعالی در مسیر دانشجویی بیان نمود.

در ادامه معاون آموزشی و دانشجویی فرهنگی دانشگاه ضمن بیان نکاتی در خصوص دانشجویان جدید الورود، به تشریح رسالت دانشگاه در راستای توسعه و ارتقای آموزش پزشکی، توسعه اقتصاد دانش بنیان، غنی سازی فرهنگ آموزش، همچنین فعالیت های فرهنگی دانشجویان، امکانات رفاهی، مشاوره ای و آموزشی آنها پرداختند.

گفتنی است در پایان مراسم از دانشجویان دارای رتبه های 2 و 3 رقمی پذیرفته شده در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تجلیل بعمل آمد.

شایان ذکر است دانشگاه علوم پزشکی اصفهان دارای 10 دانشکده، 10 مرکز آموزشی درمانی، 1100 عضو هیات علمی، 11 هزار دانشجو در 15 مقطع از قبیل: (دکترای عمومی، تخصصی بالینی، فوق تخصص، کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد، فلوشیپ و MBBS) و 199 رشته پزشکی و پیراپزشکی مشغول به فعالیت و دانش پروری می باشد.