آخرین ماژول از دوره توانمند سازی مدیران بیمارستانهای قطب ۷ کشور در دانشگاه برگزار شد

آخرین ماژول از دوره توانمند سازی مدیران بیمارستانهای قطب ۷ کشور با حضور مدیران بیمارستانهای اصفهان، شهرکرد، کاشان و یزد با موضوع مدیریت فن آوری اطلاعات و هوش مصنوعی در نظام سلامت ۲۵ و ۲۶ مهر ماه در محل دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی برگزار گردید .

برگزاری دوره‌های ویژه توانمندسازی مدیران با هدف رشد و توسعه توانمندی مدیران شاغل و نیز جانشین‌پروری برای مدیران آینده صورت گرفت و از نتایج آن می‌توان به افزایش بهره‌وری و مدیریت منابع، بهبود عملکرد سازمان، افزایش رضایتمندی گیرندگان خدمت نام برد که درنهایت منجر به ارتقای شاخص‌های حوزه سلامت می‌گردد.

این دوره باهدف افزایش توانمندی‌های علمی، فنی و عمومی مدیران بیمارستان‌های دولتی قطب 7 کشوری شامل دانشگاه‌های علوم پزشکی اصفهان، کاشان، یزد و چهارمحال و بختیاری طراحی گردید که اساتید دوره از دانشکده مدریت و اطلاع‌رسانی پزشکی و نیز اساتید مبرّز کشوری (در دوره‌های TOT پیشین) و با هماهنگی موسسه عالی توسعه و تربیت مدیران نظام سلامت ایران (معتمد) بودند.

گفتنی است مراسم اختتامیه دوره با حضور دکتر بیگلرخانی رئیس موسسه عالی توسعه و تربیت مدیران نظام سلامت (معتمد)، دکتر مصلحی معاون توسعه مدیریت و منابع  دانشگاه به همراه سایر مسئولان و شرکت کنندگان برگزار گردید که از عوامل اجرایی این دوره و شرکت کنندگان در دوره با اهدای لوح یادبود تقدیر به عمل آمد .