پیام تبریک معاون بهداشتی دانشگاه به مناسبت روز جهانی بهداشت محیط

دکتر گله داری معاون بهداشتی و رییس مرکز بهداشت استان طی پیامی فرارسیدن روز جهانی بهداشت محیط را تبریک گفت.

متن پیام به شرح ذیل است :

بسمه تعالی

حفظ تندرستی و رهایی از رنج و بیماری یکی از مهمترین مسائلی است که همواره در طول تاریخ، فکر بشر را به خود مشغول نموده است، با پیشرفت علم و دانش و شناخت عوامل بیماری زا و تاثیر آن بر تندرستی، انسان آموخت که باید در محیط پاکیزه و سالم زندگی کند و از آنچه سلامتی او را به خطر می اندازد اجتناب نماید .

در این میان آنچه بیش از همه در برقراری و حفظ این امنیت و آسایش رخ می نمایاند، فعالیت مجدانه کارشناسان بهداشت محیط می باشد که با تلاشی شبانه روزی در ارتقاء بهداشت  و حفظ سلامت آحاد جامعه می کوشند.

به همین منظور و به بهانه فرارسیدن چهارم مهر ماه مصادف با روز جهانی بهداشت محیط با شعار (("ایجاد جوامع تاب آور از طریق کاهش خطر بلایا وتغییر اقلیم وسازگاری )) این روز را به تمامی تلاشگران عرصه بهداشت محیط که با تمامی کاستی ها و مشکلات، خدمت به مردم را برگزیده اند، تبریک عرض نموده و از خداوند متعال برای ایشان موفقیت و تندرستی را مسئلت می نمایم .

دکتر حمید گله داری

معاون بهداشت دانشگاه و رییس مرکز بهداشت استان اصفهان