بازدید رئیس دانشگاه از مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه در روز ملی فوریتهای پزشکی

روز دوشنبه 26 شهریورماه، همزمان با سالروز تاسیس اورژانس پیش بیمارستانی و روز ملی فوریت های پزشکی، رئیس دانشگاه به همراه مدیران ستادی از مرکز اورژانس پیش بیمارستانی اصفهان و فرماندهی عملیات این مرکز بازدید نمودند.

در این بازدید رئیس دانشگاه ضمن قدردانی از زحمات شبانه روزی کلیه کادر اورژانس 115 بر اهمیت نقش و جایگاه نیروهای فوریت‌های پزشکی به عنوان یکی از مهمترین بخش‌های خدمات درمانی برای خدمات‌رسانی به موقع و موثر به بیماران و مصدومان حوادث تاکید نمودند.

ایشان همچنین با تبریک روز ملی اورژانس و فوریت‌های پزشکی خاطر نشان کردند: این روز فرصتی برای قدردانی از تلاش‌های ارزشمند کادر اورژانس و فوریت‌های پزشکی است که شبانه‌روز همانند سربازان خط مقدم جبهه سلامت برای خدمت‌رسانی به آحاد جامعه در تلاش و کوشش هستند.