تجلیل از برگزیدگان مسابقه فرهنگی عید سعید غدیر خم

چهارشنبه ۲1 شهریور ماه ، همزمان با کلاس هفتگی آشنایی با قرآن واقع در مجموعه همایشهای علمی ستاد مرکزی( تالار رازی) از برگزیدگان مسابقه کتابخوانی تحکیم خانواده در نهج البلاغه که به مناسبت عید سعید غدیرخم برگزار شده بود، تقدیر و تجلیل بعمل آمد.

مسئول امور فرهنگی شورای بسیج کارکنان دانشگاه با اشاره به مباحث گذشته کلاس بیان نمود: جلسات آشنایی با قرآن در دانشگاه از سال 85، توسط شهید علیرضا جوهری در دانشگاه علوم پزشکی آغاز شد و با عنوان "آشنایی با قرآن" به صورت هفتگی (چهارشنبه ها از ساعت 7:30 تا 8:15) در سه بخش قرائت، ترجمه و تفسیر آیات قرآن بر اساس کتاب  استاد شهید مطهری، تفسیر برهان، المیزان، اهل بیت و نمونه تداوم یافته است.

علی درخشان ضمن تبریک به برگزیدگان این مسابقه اظهار داشت: امیدآنکه همه ما در‌ کنار پیروی از قرآن  و اهل بیت عصمت و طهارت (علیهم‌السّلام) و در پناه ولي‌عصر(عج الله تعالی فرجه الشریف) زندگي کنیم. در  پایان به نفرات ممتازی که بالاترین امتیاز را کسب نمودند جوایزی به رسم عیدی اهداء شد.

شایان ذکر است این مسابقه هر ساله به صورت مستمر برگزار می گردد.