اعزام دانشجویان دانشگاه به مرحله رقابت گروهی شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور

در روز جمعه 16 شهریور ماه، با حضور رییس دانشگاه، دانشجویان راه یافته به مرحله رقابت گروهی شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه‌های  علوم پزشکی کشور جهت حضور در این رقابت ها بدرقه و اعزام شدند.

در این مرحله ۴۳ دانشجو از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان  در قالب ۸ تیم در حیطه های کار آفرینی هنر و سلامت، استدلال بالینی همگرایی علوم پایه و مدیریت نظام سلامت  برای کسب مدال با تیم های برگزیده سایر دانشگاهها به رقابت خواهند پرداخت.

شایان ذکر است مرحله گروهی رقابت ها از روز شنبه هفدهم شهریور ماه تا روز دوشنبه نوزدهم شهریور ماه در دانشگاه علوم‌پزشکی ایران برگزار خواهد شد.

همچنین مراسم اختتامیه المپیاد روز چهارشنبه ۲۱ شهریورماه با حضور مقام عالی وزارت در سالن همایش های رازی برگزار و در آن مدال های انفرادی و گروهی افراد و تیم های برگزیده اهدا خواهد گردید.