تشریح آخرین اقدامات صورت گرفته در حوزه مطالبات پرستاران از زبان مدیر پرستاری دانشگاه

مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ضمن تقدیر از ریاست محترم دانشگاه جهت پیگیری های مجدانه در سطح وزارت و دستگاههای اجرایی ذی ربط در خصوص مطالبات پرستاری به تشریح آخرین اقدامات  صورت گرفته پرداخت.

خانم کریمی با  تاکید بر اهمیت نقش  پرستاران در نظام سلامت و با بیان مجاهدت های بی بدیل این قشر خدوم در امر مراقبت از بیماران به ویژه در دوران کووید و ضمن  برحق دانستن مطالبات پرستاران، گفت: اکنون در سطح کشور با پیگیریهای به عمل آمده توسط دانشگاهها و ورود مجلس  و نهادهای نظارتی  قرار است مبلغ اضافه کار که یکی از اصلی ترین  مطالبات همکاران می باشد تغییر نموده و افزایش قابل قبولی خواهد یافت .

مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با توجه به سخنرانی دکتر ظفرقندی مقام عالی وزارت بهداشت در اولین مصاحبه و تاکید ایشان بر اختصاص بودجه در هیات دولت برای کادر پرستاری کشور ، تصریح کرد: به نظر می رسد که در دولت چهاردهم رسیدگی به مطالبات پرستاری در صدر امور قرار دارد و بایستی فرصت مناسب برای اجرای برنامه ها به دولت محترم داد .

وی به برنامه استخدام دولت برای پرستاران اشاره کرد و ابراز خرسندی نمود که افزایش تعداد نیرو یکی دیگر از مطالبات پرستاران در راستای کاهش ساعت کاریست و منتج به بهبود کیفیت مراقبت خواهد شد.

مدیر پرستاری دانشگاه به پرداخت چندین ماه از معوقات پرستاران اشاره کرد و افزود: اعتراض بر نحوه و نوع اجرای تعرفه گزاری پرستاری نیز که از دیگر مطالبات پرستاران است، طبق یک اصول و فرمول خاص محاسبه می شود و اولویت اصلی در حال حاضر افزایش تعداد بسته های خدمتی و ارزش نسبی آن می باشد که به احصا درآمد بیشتر و افزایش کارانه ها منجر خواهد شد که  هفته گذشته در جلسه معاونت پرستاری تاکید گردید و شفاف سازی و واقعی شدن تعرفه ها  باید در صدر برنامه ها  باشد که انشاالله اجرایی خواهد شد.

ندا کریمی اشاره نمود: در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در حوزه مطالبات پرستاری پیگیریهای زیادی صورت گرفته و ریاست محترم دانشگاه ضمن برگزاری جلسات با نمایندگان پرستاری و  حضور در وزارتخانه و انجام  مکاتبات،  پیگیر افزایش مبلغ اضافه کار و واقعی شدن آن ، پرداخت معوقات گروه پرستاری در حوزه تعرفه و اصلاح فرمول و سایر موارد هستند .

وی تاکید نمود که در حال حاضر آخرین پرداختی اضافه کار و حق مسکن در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان  مربوط به تیر ۱۴۰۳ می باشد و به محض پرداخت معوقات دانشگاه ها، پرداخت کارانه پرستاران و به روز رسانی آن در اولویت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان می باشد.