نشست صمیمی رییس دانشگاه با آزادگان سرافراز شاغل در دانشگاه

شنبه 27 مردادماه، به مناسبت سالروز بازگشت غرور آفرین آزادگان به میهن اسلامی، نشستی با حضور آزادگان سرافراز شاغل در دانشگاه برگزار شد، در این نشست صمیمی رئیس دانشگاه، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، جمعی از معاونین دانشگاه، مشاور رییس دانشگاه در امور ایثارگران حضور داشتند.

در این نشست رئیس دانشگاه طی سخنانی فدارکاریها و ایثارگری های آزادگان و جانبازان در دوران دشوار اسارت، را قابل ستایش عنوان کرد و افزود آزادگان تنها بواسطه ایمان راستین و ولایتمداری خود توانستند این دشواری‌ها و رنج‌ها را تحمل نمایند.

شایان ذکر است آزادگان گرانقدر به بیان گوشه ای از خاطرات دوران اسارت خود پرداختند. گفتنی است دانشـگاه علوم پزشـکی اصفهان دارای 209 آزاده می باشد که 25 نفر آنها مشغول فعالیت در دانـشگاه و 184 نفر بازنشسته می باشند