کلنگ زنی طرح توسعه دانشکده داروسازی و علوم دارویی

سه شنبه 23 مرداد ماه، همزمان با برگزاری نشست خیران حوزه سلامت در راستای طرح توسعه دانشکده داروسازی و علوم دارویی دانشگاه، کلنگ این طرح با حضور رییس دانشگاه، جمعی از معاونین و مدیران دانشگاه، خیرین پیشکسوت حوزه سلامت استان، رییس و معاونین دانشکده دارو سازی و مدیران شرکت های داروسازی بر زمین زده شد.
رئیس دانشگاه ضمن قدردانی از همراهی و حضور همیشگی خیرین سلامت در تمامی حوزه های دانشگاه بیان داشتند: برای نخستین بار در اصفهان "خیریه دانشگاه ساز حوزه سلامت" بمنظور ایجاد و تاسیس دانشکده های جدید در پیشبرد طرح های توسعه دانشگاه تشکیل گردیده است.
وی با بیان اینکه طرح های توسعه دانشگاه با وجود تمام دغدغه های موجود و پیش رو پیگیری و اجرایی می شود، تصریح کرد: امیدواریم با همت، تلاش و همراهی خیران سلامت و همچنین " خیریه دانشگاه ساز امام علی (ع)" طرح توسعه دانشکده داروسازی و علوم دارویی دانشگاه در کمترین زمان ممکن به بهره برداری برسد.